Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de claxonzekering op Volkswagen Jetta?

Recente voertuigen zijn meer en meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, hebben we helaas ook de nadelen. Veel mensen zijn niet handig met iets elektrischs op onze Volkswagen Jetta, en nog meer met de zekeringen erop. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de zekering van de claxon op uw Volkswagen Jetta. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering van de claxon van uw Volkswagen Jetta te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de claxon van uw Volkswagen Jetta .

Waarom de hoornzekering vervangen voor Volkswagen Jetta?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de claxonzekering van uw Volkswagen Jetta door de interesse om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Als je je claxon niet meer kunt gebruiken, is het heel goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Jetta te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de claxon van een Volkswagen Jetta als deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg . Als uw batterij naar behoren werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe koppel ik de accu van mijn Volkswagen Jetta los?

Waar is de hoornzekering op Volkswagen Jetta?

We zullen nu zoek naar de plaats van de claxonzekering op uw Volkswagen Jetta . De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais dat de afhandeling van uw claxon regelt. We zullen om beurten u helpen ontdek de zekering voor uw Volkswagen Jetta toeter.

Vervang de zekering in de claxon van uw Volkswagen Jetta

.

We concentreren ons eerst op de binnenste zekering van de claxon van uw Volkswagen Jetta. Om dit te doen, moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt ontdekken, weet dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Volkswagen Jetta.

  • Blader door de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringkast naar ontdek de zekering van de claxon van uw Volkswagen Jetta , moet het worden genoteerd als «hoorn».
  • Verwijder voorzichtig de zekering van de hoorn met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders door naar het laatste onderdeel van deze inhoud en verifieer je hoorn. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering op uw claxon heeft vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw claxon.

Het zekeringrelais van de claxon van uw Volkswagen Jetta vervangen

Eindelijk zullen we nu zien hoe we de status van het claxonrelais in uw auto kunnen verifiëren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Volkswagen Jetta, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het claxonrelais of uw instructiehandleidingen als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw claxon te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Waar vind je een blinkerzekering op Volkswagen Jetta?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw claxon kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Jetta, of de autoradiozekering Volkswagen Jetta, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze inhoudsartikelen over deze zekeringen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Jetta wilt, ga dan naar onze Volkswagen Jetta-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector