Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de claxonzekering op Volkswagen Up! ?

Recente voertuigen zijn meer en meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, hebben we helaas ook last van de minpunten. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met alles wat elektrisch is aan onze Volkswagen Up!, zelfs niet met de zekeringen erop. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de zekering van de claxon op uw Volkswagen Up!. Om dit te bereiken bekijken we eerst in welke situaties het van belang kan zijn om de zekering van de claxon van uw Volkswagen Up! waar zit de zekering van de claxon van uw Volkswagen Up! .

Waarom de claxonzekering vervangen door Volkswagen Up!?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de claxonzekering van uw Volkswagen Up! door het belang om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u uw claxon niet meer kunt gebruiken, is het echt mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is essentieel om te weten dat een zekering fungeert als beveiligingsmiddel om overspanning op uw Volkswagen Up! . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de claxon van een Volkswagen Up! wanneer het zonder aanwijsbare reden niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neer te klappen op Volkswagen Up! ?

Waar is de claxonzekering op Volkswagen Up!?

We zullen nu zoek naar de plaats van de claxonzekering op uw Volkswagen Up! . De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais dat de oplossing voor het oplossen van uw hoorn regelt. We zullen om beurten u helpen vind de zekering voor uw Volkswagen Up! toeter.

Vervang de zekering in de claxon van uw Volkswagen Up!

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de claxon van uw Volkswagen Up!. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie dankzij de handleiding van uw Volkswagen Up!.

  • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast naar vind de zekering van de claxon van uw Volkswagen Up! , moet het worden genoteerd als «hoorn».
  • Haal de zekering voorzichtig uit de hoorn met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste deel van deze inhoudspagina en verifieer je claxon. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering op uw claxon heeft vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw claxon.

Het relais van de claxonzekering op uw Volkswagen Up!

Eindelijk zullen we nu zien hoe we de status van het claxonrelais in uw auto kunnen verifiëren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Up!, deze zit dicht bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het claxonrelais, of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw claxon te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Volkswagen Up! DIE stationair draaiende problemen hebben

Je weet het nu hoe u de zekering van uw claxon kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Up!, of de autoradiozekering Volkswagen Up!, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze webinhoud over deze zekeringen.

Wil je meer tutorials over de Volkswagen Up!, ga dan naar onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector