Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de hoornzekering op Volkswagen Tiguan?

Moderne auto’s zitten steeds meer vol technologie en hoewel dit ons comfort brengt, lijden we helaas ook aan de nadelen. Velen van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volkswagen Tiguan, en nog meer met de zekeringen erop. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de zekering van de claxon op uw Volkswagen Tiguan. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de zekering van de claxon van uw Volkswagen Tiguan te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de claxon van uw Volkswagen Tiguan .

Waarom de hoornzekering vervangen door Volkswagen Tiguan?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de claxonzekering van uw Volkswagen Tiguan door de interesse om het te veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u de claxon van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is essentieel om te weten dat een lont fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Tiguan te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de claxon van een Volkswagen Tiguan als deze zonder aanwijsbare oorzaak niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Welke brandstof voor Volkswagen Tiguan?

Waar is de hoornzekering op Volkswagen Tiguan?

We zullen nu zoek de plaats van de claxonzekering op uw Volkswagen Tiguan . De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais dat de oplossing voor het oplossen van uw hoorn regelt. We zullen om beurten u helpen zoek de zekering voor uw Volkswagen Tiguan toeter.

Vervang de zekering in de claxon van uw Volkswagen Tiguan

.

We kijken eerst in de binnenste zekering van de claxon van uw Volkswagen Tiguan. Om dit te doen, moet je ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie bepalen aan de hand van de handleiding van uw Volkswagen Tiguan.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de zekering van de claxon van uw Volkswagen Tiguan , moet het worden genoteerd als «hoorn».
  • Haal de lont voorzichtig uit de hoorn met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste onderdeel van deze inhoudspagina en controleer je hoorn. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering op de claxon van uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw claxon.

Het zekeringrelais van de claxon van uw Volkswagen Tiguan vervangen

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het claxonrelais in uw motorvoertuig kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Volkswagen Tiguan, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het claxonrelais of uw gebruikershandleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw claxon te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Tiguan, wat te doen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw claxon kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Tiguan, of de autoradiozekering Volkswagen Tiguan, denk dan niet twee keer na om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Tiguan in de categorie Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector