Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de knipperlichtzekering op de volvo xc70?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met techniek en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden wij helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze volvo xc70, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft uiteraard invloed op het comfort van uw auto. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de richtingaanwijzerzekering op uw volvo xc70. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst uitzoeken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw volvo xc70 te vervangen en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op volvo xc70 .

Waarom knipperlichtzekeringen op volvo xc70 vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de knipperlichtzekering van uw volvo xc70 door het voordeel van het veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Eigenlijk, als je richtingaanwijzer werkt niet op volvo xc70 meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. U moet er rekening mee houden dat een lont fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw volvo xc70 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een volvo xc70 wanneer deze het niet meer doet zonder aanwijsbare oorzaak .

Weiterlesen:
Hoe de koplampen op de volvo xc70 af te stellen?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op volvo xc70?

We gaan nu zoeken waar de knipperlichtzekering op uw volvo xc70 is. De richtingaanwijzers zijn gekoppeld aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn gekoppeld, afhankelijk van het jaar en de opties die deze heeft. Aan de andere kant is er naast de zekeringen ook een relais dat de werking van uw airconditioning oplost. We zullen je één voor één helpen vind de zekering en het richtingaanwijzerrelais op uw volvo xc70 .

Vervanging van de interne richtingaanwijzerzekeringen van uw volvo xc70

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw volvo xc70. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie dankzij de handleiding van uw volvo xc70.

  • Ga door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering(en) van uw volvo xc70 . te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «lampjes» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtzekeringrelais van uw volvo xc70

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van je volvo xc70, deze zit vlakbij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe kan ik GPS updaten op mijn volvo xc70?

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de volvo xc70, of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze inhoudsartikelen over deze zekeringen.

Als u nog vragen heeft over de volvo xc70, aarzel dan niet om onze volvo xc70 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector