Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de knipperzekering op Volkswagen Passat 7 ?

Moderne voertuigen worden steeds meer met techniek gebouwd en desondanks brengt dit ons comfort, helaas gaan we ook door de keerzijden. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Passat 7, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers heter en heter en zijn sommige opties zoals airconditioning onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft onvermijdelijk invloed op het comfort van uw auto. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor ontdek de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Passat 7. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Passat 7 te vervangen en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Passat 7 .

Waarom knipperlichtzekeringen op Volkswagen Passat 7 vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de knipperlichtzekering van uw Volkswagen Passat 7 door de interesse om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Inderdaad, als je richtingaanwijzer werkt niet op Volkswagen Passat 7 niet meer, als u al hebt gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Houd er rekening mee dat een zekering fungeert als beveiligingseenheid om overspanning op uw Volkswagen Passat 7 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Volkswagen Passat 7 wanneer deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu Volkswagen Passat, wat te doen?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Passat 7?

We gaan nu zoeken waar de knipperlichtzekering op uw Volkswagen Passat 7 is. De richtingaanwijzers zijn verbonden met verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw motorvoertuig zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de juiste werking van uw airconditioning regelt. We zullen je de een na de ander helpen ontdek de zekering en het richtingaanwijzerrelais op uw Volkswagen Passat 7 .

Vervanging van de interne richtingaanwijzerzekeringen van uw Volkswagen Passat 7

.

We kijken eerst naar de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volkswagen Passat 7. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Passat 7.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering(en) van uw Volkswagen Passat 7 . te ontdekken , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering(en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw monteur brengen zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan onderzoeken.
  • Nadat u de richtingaanwijzerzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u uw lichten weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtzekeringrelais van uw Volkswagen Passat 7

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe u de status van het knipperrelais in uw motorvoertuig kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Passat 7, deze zit dicht bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van het deksel voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u het niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw zwaailichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Passat 7 uitschakelen?

Je weet het nu hoe vindt u de richtingaanwijzerzekering van uw motorvoertuig , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Passat 7, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om onze webinhoud over deze zekeringen te raadplegen.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat 7, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector