Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de knipperzekering op Volkswagen Passat 8 ?

Moderne auto’s worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden wij helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Passat 8, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. Helaas worden de zomers heter en heter en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft uiteraard invloed op het comfort van uw voertuig. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Passat 8. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Passat 8 te vervangen en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Passat 8 .

Waarom knipperlichtzekeringen op Volkswagen Passat 8 vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de knipperlichtzekering van uw Volkswagen Passat 8 door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. In werkelijkheid, als je richtingaanwijzer werkt niet op Volkswagen Passat 8 meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je moet weten dat het een lont is fungeert als veiligheidseenheid om overspanning op uw Volkswagen Passat 8 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de richtingaanwijzerzekering van een Volkswagen Passat 8 wanneer deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Passat 8

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Passat 8?

We gaan nu zoeken waar de knipperlichtzekering op uw Volkswagen Passat 8 is. De richtingaanwijzers zijn gerelateerd aan sommige elektronische elementen en er kunnen enkele zekeringen in uw auto zijn op basis van het jaar en de opties die deze heeft. Aan de andere kant is er naast de zekeringen ook een relais dat zorgt voor de juiste werking van uw airconditioning. We zullen je één voor één helpen zoek de zekering en het richtingaanwijzerrelais op uw Volkswagen Passat 8 .

Vervanging van de interne richtingaanwijzerzekeringen van uw Volkswagen Passat 8

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volkswagen Passat 8. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Passat 8.

  • Lees de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering(en) van uw Volkswagen Passat 8 . te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.
Weiterlesen:
Wanneer het roetfilter op een Volkswagen Passat vervangen?

Vervanging van het knipperlichtzekeringrelais van uw Volkswagen Passat 8

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunnen controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Passat 8, deze zit dicht bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de positie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Passat 8, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat 8, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector