Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Volkswagen Routan?

Moderne auto’s worden steeds meer met technologie gebouwd en toch brengt dit ons comfort, helaas gaan we ook door de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volkswagen Routan, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn essentieel, dus een storing in de airconditioning zal onvermijdelijk het comfort van uw voertuig beïnvloeden. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de airco zekering van uw Volkswagen Routan. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de airconditioningzekering op uw Volkswagen Routan te vervangen, en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Volkswagen Routan .

Waarom de airconditioningzekering op Volkswagen Routan vervangen?

.

Dus laten we beginnen met ons artikel op de plaats van de airconditioningzekering van uw Volkswagen Routan door het voordeel van het veranderen. U kunt mogelijk ervaren dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. In feite, als je airconditioning werkt niet op Volkswagen Routan Als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt onderzocht of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je zou moeten weten dat een lont fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Routan te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Volkswagen Routan wanneer deze zonder duidelijke reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Oranje licht Volkswagen Routan die blijft branden

Waar is de airconditioningzekering op Volkswagen Routan?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw Volkswagen Routan is. Het airconditioningssysteem is verbonden met verschillende elektronische componenten en er kunnen enkele zekeringen op uw auto zijn aangesloten op basis van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat zorgt voor de goede werking van uw airconditioning. We zullen u een voor een helpen zoek het zekering- en airconditioningrelais op uw Volkswagen Routan .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Volkswagen Routan

.

We concentreren ons eerst op de interne zekeringen van het aircosysteem van uw Volkswagen Routan. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte positie bepalen aan de hand van de handleiding van uw Volkswagen Routan.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Volkswagen Routan te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw airconditioning.

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Volkswagen Routan

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het airconditioningrelais in uw auto kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Volkswagen Routan, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het compressorrelais van de airconditioning.
  • Vervang het relais door een ander relais om uw airconditioning te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Volkswagen Routan vervangen?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Routan, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze inhoudsartikelen over deze zekeringen.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Routan, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Routan te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector