Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Volkswagen Tiguan?

Recente auto’s worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Tiguan, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een airconditioningsprobleem zal ongetwijfeld het comfort van uw auto aantasten. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook zoek de airco zekering van uw Volkswagen Tiguan. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de airconditioningzekering op uw Volkswagen Tiguan te vervangen, en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Volkswagen Tiguan .

Waarom de airconditioningzekering van een Volkswagen Tiguan vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de airconditioningzekering van uw Volkswagen Tiguan door het voordeel van het veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Inderdaad, als je airconditioning werkt niet op Volkswagen Tiguan meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont functioneert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Tiguan te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de airco zekering van een Volkswagen Tiguan als deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op een Volkswagen Tiguan?

Waar is de airconditioningzekering op Volkswagen Tiguan?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw Volkswagen Tiguan is. Het airconditioningssysteem is verbonden met verschillende elektronische componenten en er kunnen enkele zekeringen op uw auto zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Niettemin is er, naast de zekeringen, ook een relais dat de juiste procedure van uw airconditioning beheert. Wij helpen u na elkaar ontdek het zekering- en airconditioningrelais op uw Volkswagen Tiguan .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Volkswagen Tiguan

.

We zullen eerst ingaan op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Volkswagen Tiguan. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Volkswagen Tiguan.

  • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Volkswagen Tiguan te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw airconditioning.

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Volkswagen Tiguan

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het airconditioningrelais in uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Volkswagen Tiguan, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Kijk aan de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg je gebruikershandleiding als je het niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Volkswagen Tiguan, wat te doen?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Tiguan, of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud over deze zekeringen te raadplegen.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Tiguan, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Tiguan te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector