Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de volvo xc70?

Moderne voertuigen worden steeds meer met techniek ontworpen en desondanks brengt dit ons comfort, helaas gaan we ook door de keerzijden. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze volvo xc70, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige opties zoals airconditioning zijn van fundamenteel belang, dus problemen met de airconditioning zullen onvermijdelijk het comfort van uw auto beïnvloeden. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de airconditioningzekering op uw volvo xc70. Om dit te bereiken, bekijken we eerst in welke situaties het relevant kan zijn om de airconditioningzekering van uw volvo xc70 te vervangen en vervolgens waar is de zekering van de airconditioning op de volvo xc70 .

Waarom de airconditioningzekering op volvo xc70 vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de airconditioningzekering van uw volvo xc70 door het voordeel van het veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Inderdaad, als je airconditioning werkt niet op volvo xc70 meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je zou moeten weten dat een lont werkt als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw volvo xc70 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de airco-zekering van een volvo xc70 als deze het zonder aanwijsbare oorzaak niet meer doet .

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn volvo xc70

Waar is de zekering van de airconditioning op de volvo xc70?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw volvo xc70 is. Het airconditioningsysteem is gekoppeld aan verschillende elektronische componenten en er kunnen enkele zekeringen aan uw auto zijn gekoppeld op basis van het jaar en de opties die deze heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de juiste werking van uw airconditioning regelt. We zullen je één voor één helpen zoek de zekering en het airconditioningrelais op uw volvo xc70 .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw volvo xc70

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw volvo xc70. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw volvo xc70.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering(en) van uw volvo xc70 . te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het airconditioning-zekeringrelais van uw volvo xc70

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het airconditioningrelais in uw motorvoertuig kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van je volvo xc70, deze zit vlakbij je accu onder een plastic kapje.
  • Kijk op de binnenkant van de omslag voor de locatie van het airconditioningrelais, of kijk in je handboek als je het niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op volvo xc70 op te lossen?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw motorvoertuig kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de volvo xc70, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als u nog vragen heeft over de volvo xc70, aarzel dan niet om onze volvo xc70 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector