Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Volkswagen Passat 7 ?

Moderne auto’s zijn meer en meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden we helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Passat 7, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige opties zoals airconditioning zijn essentieel, dus een storing in de airconditioning zal onvermijdelijk het comfort van uw voertuig beïnvloeden. In dit artikel proberen we je te helpen om repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook vind de airconditioningzekering op uw Volkswagen Passat 7. Om dit te doen, zullen we eerst bekijken in welke omstandigheden het van belang kan zijn om de airconditioningzekering van uw Volkswagen Passat 7 te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Volkswagen Passat 7 .

Waarom de airconditioningzekering op Volkswagen Passat 7 vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de airco zekering van uw Volkswagen Passat 7 door de interesse om het te veranderen. U kunt mogelijk ervaren dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. In feite, als je airconditioning werkt niet op Volkswagen Passat 7 meer, als je het al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt onderzocht of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Passat 7 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airco zekering van een Volkswagen Passat 7 wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring .

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Volkswagen Passat 8 uitschakelen?

Waar is de airconditioningzekering op Volkswagen Passat 7?

We gaan nu zoeken waar de airco zekering op uw Volkswagen Passat 7 is. Het airconditioningsysteem is gerelateerd aan verschillende elektronische componenten en er kunnen enkele zekeringen in uw auto zijn, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat het juiste proces van uw airconditioning aanstuurt. We zullen je één voor één helpen zoek de zekering en airconditioning relais op uw Volkswagen Passat 7 .

Vervanging van de interne airconditioning zekeringen van uw Volkswagen Passat 7

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Volkswagen Passat 7. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Passat 7.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioning zekering(en) van uw Volkswagen Passat 7 . te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het airconditioning zekering relais van uw Volkswagen Passat 7

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het airconditioningrelais in uw motorvoertuig kunnen controleren. Om dit te doen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Passat 7, deze zit dicht bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Kijk op de binnenkant van de omslag voor de locatie van het airconditioningrelais, of kijk in je handboek als je het niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Vervang het relais door een ander relais om uw airconditioning te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Passat 7 ?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw motorvoertuig kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Passat 7, of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen op onze webinhoud over deze zekeringen.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Passat 7 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector