Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Volkswagen Passat 8 ?

Recente auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan we helaas ook de keerzijden. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrisch op onze Volkswagen Passat 8, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus problemen met de airconditioning zullen onvermijdelijk het comfort van uw voertuig beïnvloeden. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook vind de airconditioningzekering op uw Volkswagen Passat 8. Om dit te doen, zullen we eerst bekijken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de airconditioningzekering op uw Volkswagen Passat 8 te vervangen, en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Volkswagen Passat 8 .

Waarom de airconditioningzekering op Volkswagen Passat 8 vervangen?

.

Dus laten we beginnen met ons artikel op de plaats van de airco zekering van uw Volkswagen Passat 8 door de interesse om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Inderdaad, als je airconditioning werkt niet op Volkswagen Passat 8 meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je zou moeten weten dat een lont werkt als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Passat 8 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airco zekering van een Volkswagen Passat 8 wanneer deze het zonder aanwijsbare oorzaak niet meer doet .

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Passat 8 ?

Waar is de airconditioningzekering op Volkswagen Passat 8?

We gaan nu zoeken waar de airco zekering op uw Volkswagen Passat 8 is. Het airconditioningsysteem is gerelateerd aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen in uw auto zijn, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat het juiste proces van uw airconditioning beheert. We helpen je een voor een ontdek de zekering en airconditioning relais op uw Volkswagen Passat 8 .

Vervanging van de interne airconditioning zekeringen van uw Volkswagen Passat 8

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Volkswagen Passat 8. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Volkswagen Passat 8.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioning zekering(en) van uw Volkswagen Passat 8 . te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan onderzoeken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het airconditioning zekering relais van uw Volkswagen Passat 8

Ten slotte gaan we nu kijken hoe we de status van het airconditioningrelais in uw auto kunnen controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Passat 8, deze zit dicht bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Vervang het relais door een ander relais om uw airconditioning te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Passat 7 op te lossen?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Passat 8 of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat 8, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector