Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Volkswagen Tiguan?

Recente auto’s zijn meer en meer uitgerust met technologie en toch brengt dit ons comfort, helaas gaan we ook door de keerzijden. De meesten van ons voelen zich niet op ons gemak met iets dat elektrisch is op onze Volkswagen T-roc, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige opties zoals airconditioning zijn van fundamenteel belang, dus problemen met de airconditioning zullen ongetwijfeld het comfort van uw auto beïnvloeden. In dit bericht proberen we je te helpen om repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de airconditioning zekering op uw Volkswagen T-roc. Om dit te bereiken, bekijken we eerst in welke situaties het van belang kan zijn om de airconditioningzekering op uw Volkswagen T-roc te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Volkswagen T-roc .

Waarom de zekering van de airconditioning op Volkswagen T-roc vervangen?

.

Dus laten we beginnen met ons artikel op de plaats van de airco zekering van uw Volkswagen T-roc door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Inderdaad, als je airconditioning werkt niet op Volkswagen T-roc meer, als je het al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt onderzocht of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont werkt als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen T-roc . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioning zekering van een Volkswagen T-roc wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring .

Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen T-roc?

Waar is de zekering van de airconditioning op Volkswagen Tiguan?

We gaan nu zoeken waar de airco zekering op uw Volkswagen T-roc is. Het airconditioningsysteem is verbonden met verschillende elektronische componenten en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die deze heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat het juiste proces van uw airconditioning regelt. We zullen je één voor één helpen zoek de zekering en airconditioning relais op uw Volkswagen T-roc .

Vervanging van de interne airconditioning zekeringen van uw Volkswagen T-roc

.

We concentreren ons eerst op de interne zekeringen van de airconditioning van uw Volkswagen T-roc. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen T-roc.

  • Lees de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioning zekering(en) van uw Volkswagen T-roc te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het airconditioning zekering relais van uw Volkswagen T-roc

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het airconditioningrelais in uw motorvoertuig kunnen controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen T-roc, deze zit dicht bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Kijk aan de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg je gebruikershandleiding als je het niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen T-roc vervangen?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw motorvoertuig kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen T-roc, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om onze inhoudsartikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Voor meer tips over de Volkswagen T-roc, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen T-roc.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector