Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Volkswagen Touareg?

Recente auto’s worden meer en meer gebouwd met technologie en niettemin brengt dit ons comfort, helaas ondervinden wij ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Touareg, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen komen. Helaas worden de zomers heter en heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal ongetwijfeld het comfort van uw auto beïnvloeden. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook vind de airconditioningzekering op uw Volkswagen Touareg. Om dit te bereiken, bekijken we eerst in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de airconditioningzekering van uw Volkswagen Touareg te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Volkswagen Touareg .

Waarom de airconditioningzekering op Volkswagen Touareg vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de airco zekering van uw Volkswagen Touareg door het voordeel van het veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Het is duidelijk dat als je airconditioning werkt niet op Volkswagen Touareg meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je zou moeten weten dat een lont fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Touareg . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airco zekering van een Volkswagen Touareg wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring .

Weiterlesen:
Hoe luchtmassameter op Volkswagen Touareg te reinigen?

Waar is de airconditioningzekering op Volkswagen Touareg?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw Volkswagen Touareg is. Het airconditioningsysteem is gerelateerd aan verschillende elektronische componenten en er kunnen verschillende zekeringen in uw auto zijn op basis van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de goede werking van uw airconditioning regelt. We helpen je een voor een ontdek de zekering en airconditioning relais op uw Volkswagen Touareg .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Volkswagen Touareg

.

We concentreren ons eerst op de interne zekeringen van de airconditioning van uw Volkswagen Touareg. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Touareg.

  • Lees de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioning zekering(en) van uw Volkswagen Touareg te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw airconditioning.

Vervanging van het airconditioningzekeringrelais van uw Volkswagen Touareg

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het airconditioningrelais in uw auto kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Touareg, deze zit dicht bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg uw gebruikershandleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Volkswagen Touareg DIE problemen hebben met stationair draaien

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Touareg, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om onze inhoudsartikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touareg wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector