Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een elektrische raamzekering op Volkswagen Passat?

Moderne voertuigen zijn meer en meer uitgerust met technologie en niettemin brengt dit ons comfort, we ondervinden echter ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Passat, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. In dit artikel gaan we je proberen te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de zekering van de ruitbediening op uw Volkswagen Passat. Om dit te bereiken, gaan we eerst ontdekken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de raamzekering van uw Volkswagen Passat te vervangen en vervolgens waar de raamzekering van uw Volkswagen Passat hij precies is.

Waarom de zekering van de ruitbediening van uw Volkswagen Passat vervangen?

Dus laten we beginnen met onze artikelinhoud op de plaats van de raamhefferzekering van uw Volkswagen Passat door de betekenis van het veranderen ervan. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Eigenlijk, als je complicaties hebben met de ruit van uw motorvoertuig, of deze nu geblokkeerd is, of de elektrische ruit van uw Volkswagen Passat gaat niet meer omhoog is het sterk mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is essentieel om te weten dat een lont fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Passat . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de raamheffer van een Volkswagen Passat wanneer de elektrische ruit niet meer werkt . Als uw batterij naar behoren werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak van uw probleem is.

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Passat 8

Waar is de zekering van de raamopwinder op Volkswagen Passat ?

We zullen nu zoek de zekering in de elektrische ruit van uw Volkswagen Passat . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is over het algemeen een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen zoek de zekering ruitbediening op uw Volkswagen Passat .

Positie van de zekering van de ruitbediening van uw Volkswagen Passat

.

We zullen ons eerst concentreren op de zekering van de ruitbediening op uw Volkswagen Passat. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw motorvoertuig te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie dankzij de handleiding van uw Volkswagen Passat.

  • Lees de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringkast om zoek de raamzekering van uw Volkswagen Passat , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering in kwestie voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, anders moet u de staat van uw Volkswagen Passat raamheffermotor of de stroomkabels onderzoeken.
  • Nadat u de raamzekering van uw motorvoertuig hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Wat te doen als de zekering van de ruitbediening van mijn Volkswagen Passat doorbrandt na het vervangen?

Ten slotte zullen we nu ontdekken wat we moeten doen als de raamlift zekering van uw Volkswagen Passat is gesprongen na vervanging . Hier zijn een paar punten om zelf te controleren of u het kunt, anders brengt u uw auto naar uw monteur.

  • Verwijder uw portierbekleding

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt wanneer deze wordt vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op Volkswagen Passat 7 ?

.

Je weet het nu hoe u de raamliftzekering van uw motorvoertuig kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Passat of de airconditioningzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector