Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een elektrische raamzekering op Volkswagen Routan?

Moderne voertuigen worden steeds meer gebouwd met technologie en dit brengt ons toch comfort, we gaan echter ook door de keerzijde. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volkswagen Routan, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht gaan we proberen je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de zekering ruitbediening op uw Volkswagen Routan. Om dit te bereiken, gaan we eerst ontdekken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de raamzekering van uw Volkswagen Routan te vervangen, en vervolgens waar de raamzekering van uw Volkswagen Routan hij precies is.

Waarom de zekering voor de ruitbediening van uw Volkswagen Routan vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de raamhefferzekering van uw Volkswagen Routan door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Uiteraard, als jij complicaties hebben als uw autoruit vastzit, of als de ruit van uw Volkswagen Routan niet meer omhoog gaat is het sterk mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een zekering fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Routan te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de raamheffer van een Volkswagen Routan als de ruit niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak is van uw probleem.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Routan updaten?

Waar zit de raamzekering op de Volkswagen Routan?

We zullen nu zoek de zekering in het elektrische raam van uw Volkswagen Routan . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is over het algemeen een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen ontdek de zekering ruitbediening van uw Volkswagen Routan .

Plaatsing van de zekering ruitbediening van uw Volkswagen Routan

.

We zullen ons eerst concentreren op de ruitbediening van uw Volkswagen Routan. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw auto te gaan . Als u het niet kunt ontdekken, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Volkswagen Routan.

  • Lees de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om ontdek de raamzekering van uw Volkswagen Routan , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering in kwestie aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, in elk ander geval moet u de staat van uw Volkswagen Routan raamliftmotor of de stroomkabels onderzoeken.
  • Nadat u de zekering van uw autoruit hebt vervangen, zet u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Hoe te werk gaan als de zekering van het elektrisch raam van mijn Volkswagen Routan doorbrandt na het vervangen?

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we ermee omgaan als de raamlift zekering van uw Volkswagen Routan is gesprongen na vervanging . Hier zijn een paar punten om zelf te controleren of u daartoe in staat bent, in elk ander geval brengt u uw auto naar uw monteur.

  • Haal je portierbekleding eruit

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt wanneer deze wordt vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Wanneer moet u de distributieriem van een Volkswagen Routan vervangen?

.

Je weet het nu hoe u de zekering voor de raamlift van uw auto kunt vinden Als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op Volkswagen Routan of de airconditioningzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Routan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Routan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector