Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een elektrische raamzekering op Volkswagen Tiguan?

Moderne auto’s worden steeds meer met technologie gebouwd en toch brengt dit ons comfort, we ondergaan helaas ook de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volkswagen Tiguan, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht gaan we proberen je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de zekering ruitbediening op uw Volkswagen Tiguan. Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de raamzekering van uw Volkswagen Tiguan te vervangen, en vervolgens waar de raamzekering van uw Volkswagen Tiguan hij precies is.

Waarom de zekering van het elektrisch raam van uw Volkswagen Tiguan vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de raamhefferzekering van uw Volkswagen Tiguan door de betekenis van het veranderen ervan. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Inderdaad, als jij problemen heeft met uw autoruit, als deze vastzit, of de elektrische ruit van uw Volkswagen Tiguan niet meer oplicht is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is belangrijk om te weten dat een zekering werkt als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Tiguan te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de raamheffer van een Volkswagen Tiguan als de ruit niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak is van uw probleem.

Weiterlesen:
Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Volkswagen Tiguan?

Waar zit de raamzekering op de Volkswagen Tiguan?

We zullen nu probeer de zekering te vinden in de elektrische ruit van uw Volkswagen Tiguan . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is meestal een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen zoek de ruitbediening op uw Volkswagen Tiguan .

Locatie van de zekering ruitbediening van uw Volkswagen Tiguan

.

We zullen ons eerst concentreren op de ruitbediening van uw Volkswagen Tiguan. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw auto te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie in de handleiding van uw Volkswagen Tiguan.

  • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de raamzekering van uw Volkswagen Tiguan , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering in kwestie aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, in elk ander geval moet u de staat van uw Volkswagen Tiguan-raamliftmotor of de stroomkabels controleren.
  • Nadat u de zekering van uw autoruit hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Hoe te werk gaan als de zekering van het elektrisch raam van mijn Volkswagen Tiguan doorbrandt na het vervangen?

Ten slotte zullen we nu zien hoe we ermee omgaan als de raamlift zekering van uw Volkswagen Tiguan is gesprongen na vervanging . Hier zijn een paar punten om zelf te verifiëren of je het kunt, breng in elk ander geval je auto naar je garage.

  • Verwijder uw portierbekleding

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt wanneer deze wordt vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Knipperlicht probleem Volkswagen Tiguan, wat te doen?

.

Je weet het nu hoe u de zekering voor de raamlift van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Tiguan of de airconditioningzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud over deze zekeringen te raadplegen.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Tiguan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Tiguan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector