Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de airbag op Volkswagen Golf?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en toch geeft dit ons comfort, helaas lopen we ook tegen de nadelen aan. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is aan onze Volkswagen Multivan, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de zekering van de airbag op uw Volkswagen Multivan. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het correct kan zijn om de zekering van de airbag van uw Volkswagen Multivan te vervangen en vervolgens waar zit de zekering van de airbag van uw Volkswagen Multivan .

Waarom de airbag-zekering op Volkswagen Multivan vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de airbagzekering van uw Volkswagen Multivan door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u een waarschuwing voor een airbaglamp op uw dashboard ontdekt, is het uiterst goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont fungeert als beveiligingseenheid om overspanning op uw Volkswagen Multivan . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de airbag van een Volkswagen Multivan wanneer deze niet meer werkt zonder uitleg . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het stadslicht van mijn Volkswagen Multivan?

Waar is de zekering voor de airbag op Volkswagen Golf?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de airbag in uw Volkswagen Multivan. The fuse is generally a 15 amp blue fuse. However, there is a fuse and a relay that controls the proper procedure of your airbag. We will take it in turns to help you to locate the fuse for the airbag of your Volkswagen Multivan .

Vervanging van de binnenzekering van de airbag van uw Volkswagen Multivan

.

We gaan eerst in op de binnenzekering van de airbag van uw Volkswagen Multivan. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie vinden dankzij de gebruikershandleiding van uw Volkswagen Multivan.

  • Ga door de instructie op het deksel van de zekeringkast naar lokaliseer de airbag van uw Volkswagen Multivan , het moet onder de naam worden vermeld «Airbag» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste gedeelte van deze inhoudspagina en controleer de voeding van uw airbag. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airbagzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de airbagzekering van uw Volkswagen Multivan vervangen

Ten slotte gaan we nu bekijken hoe u de status van het airbagrelais van uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Multivan, deze zit bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het airbagrelais, of je handleiding als je het niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Multivan met een lege batterij vergrendelen?

Je weet het nu hoe u de zekering van de airbag van uw motorvoertuig kunt lokaliseren , if you are trying to find other fuses like the starter fuse on Volkswagen Multivan, or the car radio fuse Volkswagen Multivan, do not think twice to seek advice from our web content dedicated to these fuses.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Multivan in de categorie Volkswagen Multivan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector