Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de airbag op Volkswagen Routan?

Moderne auto’s worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden we helaas ook de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volkswagen Routan, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de zekering van de airbag op uw Volkswagen Routan. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het belangrijk kan zijn om de zekering van de airbag van uw Volkswagen Routan te vervangen, daarna waar is de zekering van de airbag van uw Volkswagen Routan .

Waarom de zekering van de airbag op Volkswagen Routan vervangen?

.

Dus laten we beginnen met ons artikel op de plaats van de airbagzekering van uw Volkswagen Routan door de interesse om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u een waarschuwing voor een airbaglamp op uw dashboard ontdekt, is het heel goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is belangrijk om te weten dat een zekering werkt als veiligheidssysteem om overspanning op uw Volkswagen Routan te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en onderzoeken of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de airbag van een Volkswagen Routan als deze zonder uitleg niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Oranje licht Volkswagen Routan die blijft branden

Waar zit de zekering voor de airbag op Volkswagen Routan?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de airbag in je Volkswagen Routan. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Toch is er een zekering en een relais die de goede werking van uw airbag regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de airbag van uw Volkswagen Touran te lokaliseren.

Vervanging van de binnenzekering van de airbag van uw Volkswagen Routan

.

We concentreren ons eerst op de binnenste zekering van de airbag van uw Volkswagen Routan. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte positie bepalen aan de hand van de gebruikershandleiding van uw Volkswagen Routan.

  • Ga door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de airbag van uw Volkswagen Routan , het moet onder de naam worden vermeld «Airbag» .
  • Verwijder de zekering aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste deel van dit artikel en controleer de voeding naar uw airbag. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airbagzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De zekering van de airbagzekering van uw Volkswagen Routan vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het airbagrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Volkswagen Routan, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het airbagrelais, of je handleiding als je het niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe start je een Volkswagen Routan?

Je weet het nu hoe u de zekering van de airbag van uw auto kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Routan of de autoradiozekering Volkswagen Routan, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze inhoudsartikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Routan wilt, ga dan naar onze Volkswagen Routan-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector