Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de airbag op Volkswagen Touran 2 ?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en niettemin biedt dit ons comfort, maar wij ondervinden ook nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrisch op onze Volkswagen Touran 2, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de zekering van de airbag op uw Volkswagen Touran 2. Om dit te bereiken, zullen we eerst bekijken in welke scenario’s het correct kan zijn om de zekering van de airbag van uw Volkswagen Touran 2 te vervangen en vervolgens waar is de zekering van de airbag van uw Volkswagen Touran 2 .

Waarom de airbagzekering op Volkswagen Touran 2 vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de airbagzekering van uw Volkswagen Touran 2 door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u een waarschuwing voor een airbaglamp op uw dashboard ontdekt, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is belangrijk om te weten dat een zekering werkt als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Touran 2 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog intact is met een zeer gemakkelijke visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de airbag van een Volkswagen Touran 2 als ze niet meer werken zonder uitleg . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Volkswagen Touran 2 installeren?

Waar is de zekering voor de airbag op Volkswagen Touran 2?

.

We zullen nu zoek naar de zekering voor de airbag in uw Volkswagen Touran 2. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die de goede werking van uw airbag regelen. We helpen u om beurten bij het vinden van de zekering voor de airbag van uw Volkswagen Touran 2 .

Vervanging van de binnenzekering van de airbag van uw Volkswagen Touran 2

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de airbag van uw Volkswagen Touran 2. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie dankzij de handleiding van uw Volkswagen Touran 2.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar vind de airbag van uw Volkswagen Touran 2 , het moet onder de naam worden vermeld «Airbag» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van deze inhoud en controleer de stroomtoevoer naar uw airbag. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw monteur brengen zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airbagzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de airbagzekering van uw Volkswagen Touran 2 . vervangen

Ten slotte zullen we nu bekijken hoe u de status van het airbagrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Touran 2, deze bevindt zich bij uw accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het airbagrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Touran

Je weet het nu hoe u de zekering van de airbag van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Touran 2, of de autoradiozekering Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze inhoudsartikelen over deze zekeringen.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector