Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de elektrisch bediende ruiten op Volkswagen Scirocco?

Moderne voertuigen zijn meer en meer uitgerust met technologie en niettemin brengt dit ons comfort, helaas nemen we ook de nadelen door. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Scirocco, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. In dit bericht gaan we proberen je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook vind de zekering van de ruitbediening op uw Volkswagen Scirocco. Om dit voor elkaar te krijgen gaan we eerst kijken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de raamzekering van uw Volkswagen Scirocco te vervangen, waar de raamzekering van uw Volkswagen Scirocco hij precies is.

Waarom de zekering van de ruitbediening van uw Volkswagen Scirocco vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de raamopenerzekering van uw Volkswagen Scirocco door de betekenis van het veranderen ervan. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Eigenlijk, als je problemen heeft met uw autoruit, of deze nu vastzit, of de elektrische ruit van uw Volkswagen Scirocco gaat niet meer omhoog is het sterk mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is essentieel om te weten dat een lont werkt als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Scirocco . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de raamheffer van een Volkswagen Scirocco wanneer de elektrische ruit niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak van uw probleem is.

Weiterlesen:
Hoe klap je de voorstoel neer op Volkswagen Scirocco?

Waar is de zekering van de raamopwinder op Volkswagen Scirocco?

We zullen nu probeer de zekering te vinden in de elektrische ruit van uw Volkswagen Scirocco . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is in de meeste gevallen een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen zoek de zekering van de elektrische raambediening op uw Volkswagen Scirocco .

Locatie van de zekering van de ruitbediening van uw Volkswagen Scirocco

.

We zullen ons eerst concentreren op de zekering van de ruitbediening op uw Volkswagen Scirocco. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw motorvoertuig te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Scirocco.

  • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de raamzekering op uw Volkswagen Scirocco , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, anders zult u de staat van uw Volkswagen Scirocco raamliftmotor of de stroomkabels moeten controleren.
  • Nadat u de raamzekering van uw motorvoertuig hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Wat te doen als de zekering van de elektrische ruit van mijn Volkswagen Scirocco doorbrandt na het vervangen?

Eindelijk zullen we nu ontdekken hoe we ermee omgaan als de raamliftzekering van uw Volkswagen Scirocco is na vervanging doorgebrand . Hier zijn een paar punten om zelf te controleren of u het kunt doen, anders brengt u uw voertuig naar uw garage.

  • Haal je portierbekleding eruit

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt nadat deze is vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Scirocco, wat te doen ?

.

Je weet het nu hoe u de raamliftzekering van uw motorvoertuig kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Scirocco of de zekering van de airconditioning, twijfel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Scirocco wilt, ga dan naar onze Volkswagen Scirocco-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector