Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de elektrische ruitbediening op Volkswagen Passat 7 ?

Moderne auto’s zijn meer en meer voorgeladen met technologie en niettemin brengt dit ons comfort, helaas ondergaan we ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op ons gemak met iets elektrisch op onze Volkswagen Passat 7, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel gaan we je proberen te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook vind de zekering van de ruitbediening op uw Volkswagen Passat 7. Om dit voor elkaar te krijgen gaan we eerst kijken onder welke omstandigheden het van belang kan zijn om de raamzekering van uw Volkswagen Passat 7 te vervangen, waar de raamzekering van uw Volkswagen Passat 7 hij precies is.

Waarom de zekering van de ruitbediening van uw Volkswagen Passat 7 vervangen?

Dus laten we beginnen met onze artikelinhoud op de plaats van de ruitenwisserzekering van uw Volkswagen Passat 7 door de betekenis van het veranderen ervan. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Eigenlijk, als je problemen heeft met uw autoruit, als deze vastzit, of als de elektrische ruit van uw Volkswagen Passat 7 niet meer omhoog gaat is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is belangrijk om te weten dat een zekering werkt als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Passat 7 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de raamopener van een Volkswagen Passat 7 wanneer de elektrische ruit niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak is van uw probleem.

Weiterlesen:
Wanneer de distributieriem vervangen op een Volkswagen Passat?

Waar is de zekering van de raamopwinder op Volkswagen Passat 7?

We zullen nu probeer de zekering te vinden in de elektrische ruit van uw Volkswagen Passat 7 . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is meestal een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen ontdek de zekering van de ruitbediening op uw Volkswagen Passat 7 .

Positie van de zekering van de ruitbediening van uw Volkswagen Passat 7

.

We zullen ons eerst concentreren op de zekering van de elektrische ruitbediening op uw Volkswagen Passat 7. Hiervoor heeft u: om naar de zekeringkast van uw motorvoertuig te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Passat 7.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar ontdek de raamzekering op uw Volkswagen Passat 7 , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering in kwestie voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, anders moet u de staat van uw Volkswagen Passat 7 raamliftmotor of de stroomkabels controleren.
  • Nadat u de raamzekering van uw motorvoertuig hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Wat te doen als de zekering van de elektrische ruit van mijn Volkswagen Passat 7 doorbrandt na het vervangen?

Ten slotte zullen we nu bekijken hoe we verder moeten gaan als de raamliftzekering van uw Volkswagen Passat 7 is na vervanging doorgebrand . Hier zijn een paar punten om zelf te verifiëren of u het kunt doen, anders brengt u uw auto naar uw garage.

  • Verwijder uw portierbekleding

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt wanneer deze wordt vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Volkswagen Passat 7 . uit te schakelen

.

Je weet het nu hoe u de raamliftzekering van uw motorvoertuig kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op Volkswagen Passat 7 of de airconditioningzekering, twijfel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Passat 7, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector