Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op de Volvo S90?

Moderne auto’s worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort geeft, ondergaan we helaas ook de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volvo S90, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook ontdek de zekering van de parkeerlichten op uw Volvo S90. Om dit te bereiken, kijken we eerst in welke omstandigheden het correct kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Volvo S90 te vervangen en vervolgens waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Volvo S90 .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op de Volvo S90 vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze artikelinhoud op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Volvo S90 door het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont werkt als een beveiligingseenheid om overspanning op uw Volvo S90 te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Volvo S90 wanneer ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Probleem met automatische transmissie Volvo S90?

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op de Volvo S90?

.

We zullen nu probeer de zekering voor de parkeerlichten in uw Volvo S90 te vinden. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die het juiste proces van uw parkeerlichten regelen. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Volvo S90 te ontdekken.

Vervanging van de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Volvo S90

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekering van de parkeerlichten van uw Volvo S90. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt ontdekken, weet dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, zult u de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Volvo S90.

  • Ga door de instructie op het deksel van de zekeringkast naar ontdek de parkeerlichtzekering van uw Volvo S90 , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste deel van dit artikel en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Volvo S90 vervangen

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Volvo S90, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Oranje licht Volvo S90 die blijft branden

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Volvo S90, of de autoradiozekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volvo S90, aarzel dan niet om onze Volvo S90 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector