Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Volkswagen Passat?

Moderne auto’s worden steeds meer met technologie ontworpen en hoewel dit ons comfort geeft, ondervinden we helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrisch op onze Volkswagen Passat, laat staan ​​​​in de buurt van de zekeringen erop. In dit bericht proberen we je te helpen om repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de zekering van de stadslichten op uw Volkswagen Passat. Om dit te doen, zullen we eerst bekijken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Passat te vervangen, vervolgens waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Volkswagen Passat .

Waarom de parkeerlichtzekering op Volkswagen Passat vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze artikelinhoud op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Passat door het belang ervan te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het heel goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont functioneert als veiligheidseenheid om overspanning op uw Volkswagen Passat . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en met een eenvoudige visuele controle bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Volkswagen Passat als ze het niet meer doen zonder uitleg . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Passat 7, wat te doen ?

Waar is de zekering voor de stadslichten op Volkswagen Passat ?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de stadslichten in uw Volkswagen Passat . De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Desalniettemin is er een zekering en een relais die het juiste proces van uw parkeerlichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Volkswagen Passat te vinden.

Vervanging van de binnenzekering van de parkeerlichten van uw Volkswagen Passat

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Passat. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Passat.

  • Ga door de instructies op het deksel van de zekeringkast naar zoek de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Passat , moet worden vermeld onder de naam «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga in ieder geval naar het laatste deel van de inhoud van dit artikel en controleer de stroomtoevoer naar uw stadslichten. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Passat vervangen

Ten slotte gaan we nu bekijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Passat, deze bevindt zich bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het parkeerlichtrelais of je handleiding als je deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Passat 8 handmatig te vergrendelen?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Passat of de zekering van de autoradio, denk dan niet twee keer na om onze inhoudsartikelen te raadplegen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector