Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Volkswagen Rabbit?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en toch geeft dit ons comfort, we hebben helaas ook de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volkswagen Rabbit, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de zekering van de parkeerlichten op uw Volkswagen Rabbit. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Volkswagen Rabbit te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Volkswagen Rabbit .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op Volkswagen Rabbit vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze artikelinhoud op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Rabbit door het belang om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Rabbit te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Volkswagen Rabbit als ze zonder uitleg niet meer werken . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Rabbit, wat te doen?

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op Volkswagen Rabbit?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de parkeerlichten in uw Volkswagen Rabbit. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die de goede werking van uw parkeerlichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Volkswagen Rabbit te lokaliseren.

Vervanging van de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Volkswagen Rabbit

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Volkswagen Rabbit. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte positie bepalen dankzij de handleiding van uw Volkswagen Rabbit.

  • Blader door de instructie op het deksel van de zekeringkast naar zoek de zekering voor het parkeerlicht van uw Volkswagen Rabbit , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van dit artikel en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Rabbit vervangen

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Volkswagen Rabbit, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het parkeerlichtrelais of je handleiding als je deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Volkswagen Rabbit inklappen?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt lokaliseren , als u andere zekeringen probeert te vinden, zoals de startzekering op Volkswagen Rabbit, of de zekering van de autoradio, denk dan niet twee keer na om onze inhoudsartikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Rabbit in de categorie Volkswagen Rabbit.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector