Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Volkswagen Tiguan?

Moderne auto’s zijn steeds meer voorgeladen met technologie en desalniettemin geeft dit ons comfort, helaas gaan we ook door de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volkswagen Tiguan, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de zekering van de parkeerlichten op uw Volkswagen Tiguan. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het belangrijk kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Volkswagen Tiguan te veranderen, en vervolgens waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Volkswagen Tiguan .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op Volkswagen Tiguan vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Tiguan door het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont fungeert als een beveiligingssysteem om overspanning op uw Volkswagen Tiguan te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Volkswagen Tiguan wanneer ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe Bluetooth activeren op Volkswagen Tiguan?

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op Volkswagen Tiguan?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de parkeerlichten in uw Volkswagen Tiguan. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Toch is er een zekering en een relais die de goede werking van uw stadslichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Volkswagen Tiguan te lokaliseren.

Vervanging van de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Volkswagen Tiguan

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Volkswagen Tiguan. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie bepalen dankzij de handleiding van uw Volkswagen Tiguan.

  • Ga door de instructie op het deksel van de zekeringkast naar zoek de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Tiguan , moet worden vermeld onder de naam «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van dit artikel en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Tiguan vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt verifiëren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Volkswagen Tiguan, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Tiguan?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Tiguan, of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om onze webinhoud over deze zekeringen te raadplegen.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Tiguan, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Tiguan te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector