Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de stadslichten op de volvo xc70?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek ontworpen en niettemin brengt dit ons comfort, helaas ondervinden wij ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze volvo xc70, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je te helpen om repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor ontdek de zekering van de stadslichten op uw volvo xc70. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw volvo xc70 te vervangen en vervolgens waar zit de zekering van de stadslichten van je volvo xc70 .

Waarom de parkeerlichtzekering op volvo xc70 vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze richtlijn op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw volvo xc70 door het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het heel goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont functioneert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw volvo xc70 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een volvo xc70 wanneer ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een volvo xc70 aan te zetten?

Waar is de zekering voor de stadslichten op volvo xc70?

.

We zullen nu probeer de zekering voor de stadslichten in uw volvo xc70 . te vinden. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Desalniettemin is er een zekering en een relais die de goede werking van uw parkeerlichten regelen. We zullen u om de beurt helpen ontdek de zekering voor de parkeerlichten van uw volvo xc70 .

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw volvo xc70

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw volvo xc70. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw volvo xc70.

  • Ga door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar ontdek de parkeerlichtzekering van uw volvo xc70 , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste deel van deze richtlijn en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan onderzoeken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw volvo xc70 . vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van je volvo xc70, deze zit bij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Seat vast volvo xc70 in positie

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt ontdekken , als u andere zekeringen probeert te vinden, zoals de startzekering op de volvo xc70 of de autoradiozekering, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als u nog vragen heeft over de volvo xc70, aarzel dan niet om onze volvo xc70 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector