Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de stadslichten op Volkswagen Multivan?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en toch geeft dit ons comfort, helaas ondervinden wij ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is aan onze Volkswagen Multivan, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor ontdek de zekering van de stadslichten op uw Volkswagen Multivan. Om dit te doen, zullen we eerst bekijken in welke omstandigheden het correct kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Multivan te vervangen en vervolgens waar zit de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Multivan .

Waarom de parkeerlichtzekering op Volkswagen Multivan vervangen?

.

Dus laten we beginnen met ons artikel op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Multivan door het belang om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het heel goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is belangrijk om te weten dat er een zekering is fungeert als veiligheidseenheid om overspanning op uw Volkswagen Multivan te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Volkswagen Multivan wanneer ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Multivan

Waar is de zekering voor de stadslichten op Volkswagen Multivan?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de stadslichten in uw Volkswagen Multivan. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Desalniettemin is er een zekering en een relais die de goede werking van uw parkeerlichten regelt. We zullen u om de beurt helpen ontdek de zekering voor de parkeerlichten van uw Volkswagen Multivan .

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Multivan

.

We gaan eerst in op de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Multivan. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de gebruikershandleiding van uw Volkswagen Multivan.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om ontdek de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Multivan , moet worden vermeld onder de naam «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van dit artikel en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw autotechnicus brengen zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Multivan vervangen

Ten slotte zullen we nu bekijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt verifiëren. Om dit te doen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Multivan, deze zit bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe de massale luchtstroomsensor op Volkswagen Multivan reinigen?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Multivan, of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om onze webinhoud over deze zekeringen te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Multivan in de categorie Volkswagen Multivan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector