Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de stadslichten op Volkswagen Passat 7?

Moderne auto’s zijn steeds meer voorgeladen met technologie en hoewel dit ons comfort biedt, ondervinden we echter ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op ons gemak met iets elektrisch op onze Volkswagen Passat 7, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook ontdek de zekering van de stadslichten op uw Volkswagen Passat 7. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken in welke scenario’s het belangrijk kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Passat 7 te vervangen en vervolgens waar zit de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Passat 7 .

Waarom de parkeerlichtzekering op Volkswagen Passat 7 vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de stadslichtzekering van uw Volkswagen Passat 7 door het belang ervan te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het heel goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Passat 7 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Volkswagen Passat 7 wanneer ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering Volkswagen Passat?

Waar is de zekering voor de stadslichten op Volkswagen Passat 7?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de stadslichten in uw Volkswagen Passat 7. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Desalniettemin is er een zekering en een relais die het juiste proces van uw parkeerlichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Volkswagen Passat 7 te vinden.

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Passat 7

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Passat 7. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt ontdekken, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Volkswagen Passat 7.

  • Ga door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar ontdek de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Passat 7 , moet worden vermeld onder de naam «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van deze inhoud en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de stadslichtzekering van uw Volkswagen Passat 7 . vervangen

Ten slotte zullen we nu bekijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt verifiëren. Om dit te bereiken, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Passat 7, deze bevindt zich bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het parkeerlichtrelais of je handleiding als je deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Passat te slepen?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Passat 7 of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat 7, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector