Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de stadslichten op Volkswagen Passat 8?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en hoewel dit ons comfort geeft, ondervinden wij helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrisch op onze Volkswagen Passat 8, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de zekering van de stadslichten op uw Volkswagen Passat 8. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke situaties het correct kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Passat 8 te vervangen en vervolgens waar zit de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Passat 8 .

Waarom de parkeerlichtzekering op Volkswagen Passat 8 vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de stadslichtzekering van uw Volkswagen Passat 8 door het belang ervan te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont werkt als veiligheidseenheid om overspanning op uw Volkswagen Passat 8 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en met een eenvoudige visuele controle controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Volkswagen Passat 8 wanneer ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Volkswagen Passat 8 op te lossen?

Waar is de zekering voor de stadslichten op Volkswagen Passat 8?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de stadslichten in uw Volkswagen Passat 8. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die de juiste werking van uw parkeerlichten regelen. We zullen u om beurten helpen zoek de zekering voor de parkeerlichten van uw Volkswagen Passat 8 .

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Passat 8

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Passat 8. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult zijn exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Passat 8.

  • Ga door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Passat 8 , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga in ieder geval naar het laatste deel van deze inhoud en controleer de stroomtoevoer naar uw stadslichten. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan onderzoeken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de stadslichtzekering van uw Volkswagen Passat 8 . vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Passat 8, deze bevindt zich bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het parkeerlichtrelais of je handleiding als je deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Waar vind je een oogzekering op de Volkswagen Passat?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Passat 8, of de zekering van de autoradio, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze webinhoud over deze zekeringen.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Passat 8 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector