Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de stadslichten op Volkswagen T-roc?

Moderne auto’s worden steeds meer uitgerust met techniek en toch brengt dit ons comfort, helaas gaan we ook door de nadelen heen. De meesten van ons voelen zich niet op ons gemak met iets dat elektrisch is op onze Volkswagen T-roc, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor ontdek de zekering van de stadslichten op uw Volkswagen T-roc. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst bekijken in welke scenario’s het belangrijk kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen T-roc te vervangen en vervolgens waar zit de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen T-roc .

Waarom de zekering van het parkeerlicht op Volkswagen Tiguan vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de stadslichtzekering van uw Volkswagen T-roc door het belang om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het heel goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen T-roc . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Volkswagen T-roc als ze het niet meer doen zonder uitleg . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen T-roc vervangen?

Waar is de zekering voor de stadslichten op Volkswagen T-roc?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de stadslichten in uw Volkswagen T-roc. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die de goede werking van uw parkeerlichten regelt. We zullen u om de beurt helpen ontdek de zekering voor de parkeerlichten van uw Volkswagen T-roc .

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen T-roc

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen T-roc. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Volkswagen T-roc.

  • Ga door de instructie op het deksel van de zekeringkast naar ontdek de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen T-roc , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervangt u deze door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste gedeelte van deze inhoudspagina en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan onderzoeken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

Vervangen van de relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen T-roc

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt verifiëren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen T-roc, deze zit bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
GPS Volkswagen T-roc werkt niet Volkswagen T-roc

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt ontdekken , als u andere zekeringen probeert te vinden, zoals de startzekering op Volkswagen T-roc, of de zekering van de autoradio, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze inhoudsartikelen over deze zekeringen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen T-roc nodig hebt, ga dan naar onze Volkswagen T-roc-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector