Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de stadslichten op Volkswagen Touareg?

Moderne auto’s worden steeds meer met technologie ontworpen en niettemin brengt dit ons comfort, helaas hebben we ook de keerzijden. De meesten van ons voelen zich niet op ons gemak met iets dat elektrisch is op onze Volkswagen Touareg, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de zekering van de stadslichten op uw Volkswagen Touareg. Om dit te doen, zullen we eerst uitzoeken in welke omstandigheden het correct kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Touareg te vervangen en vervolgens waar zit de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Touareg .

Waarom de parkeerlichtzekering op Volkswagen Touareg vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze artikelinhoud op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Touareg door het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is essentieel om te weten dat een lont werkt als veiligheidseenheid om overspanning op uw Volkswagen Touareg . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Volkswagen Touareg wanneer ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Volkswagen Touareg, wat te doen?

Waar is de zekering voor de stadslichten op Volkswagen Touareg?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de stadslichten in uw Volkswagen Touareg. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die het juiste proces van uw parkeerlichten regelen. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Volkswagen Touareg te lokaliseren.

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Touareg

.

We gaan eerst in op de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Touareg. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Touareg.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Touareg , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van de inhoud van dit artikel en controleer de stroomtoevoer naar uw stadslichten. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw monteur brengen zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

Vervangen van de relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Touareg

Ten slotte gaan we nu bekijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Touareg, deze bevindt zich bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Volkswagen Touareg?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Touareg of de zekering van de autoradio, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touareg in de categorie Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector