Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de stadslichten van Volkswagen Lupo?

Moderne auto’s worden steeds meer uitgerust met techniek en hoewel dit ons comfort geeft, ondervinden wij helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze Volkswagen Lupo, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht zullen we proberen je te helpen om repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook zoek de zekering van de stadslichten op uw Volkswagen Lupo. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Lupo te vervangen, waar is de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Lupo .

Waarom de parkeerlichtzekering op Volkswagen Lupo vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de stadslichtzekering van uw Volkswagen Lupo door het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is belangrijk om te weten dat er een zekering is fungeert als veiligheidseenheid om overspanning op uw Volkswagen Lupo . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Volkswagen Lupo als ze het zonder reden niet meer doen . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Lupo vervangen?

Waar is de zekering voor de stadslichten op Volkswagen Lupo?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de stadslichten in uw Volkswagen Lupo. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die de goede werking van uw parkeerlichten regelt. We zullen u om de beurt helpen zoek de zekering voor de parkeerlichten van uw Volkswagen Lupo .

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Lupo

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Lupo. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Lupo.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om vind de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Lupo , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste gedeelte van deze inhoudspagina en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

Vervangen van de relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Lupo

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Lupo, deze bevindt zich bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Lupo?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Lupo, of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Lupo in de categorie Volkswagen Lupo.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector