Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de stadslichten van Volkswagen Scirocco?

Moderne auto’s worden steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort geeft, ondervinden we echter ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is aan onze Volkswagen Scirocco, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. In dit artikel proberen we je te helpen om repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook ontdek de zekering van de stadslichten op uw Volkswagen Scirocco. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst na in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Scirocco te vervangen en vervolgens waar zit de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Scirocco .

Waarom de parkeerlichtzekering op Volkswagen Scirocco vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Scirocco door het belang om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het heel goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is essentieel om te weten dat een lont fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Scirocco te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Volkswagen Scirocco als ze het niet meer doen zonder uitleg . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Scirocco vervangen?

Waar is de zekering voor de stadslichten op Volkswagen Scirocco?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de stadslichten in uw Volkswagen Scirocco. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Desalniettemin is er een zekering en een relais die de goede werking van uw parkeerlichten regelen. We zullen u om de beurt helpen ontdek de zekering voor de parkeerlichten van uw Volkswagen Scirocco .

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Scirocco

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Scirocco. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt ontdekken, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie ontdekken dankzij de gebruikershandleiding van uw Volkswagen Scirocco.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om ontdek de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Scirocco , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van deze inhoud en controleer de stroomtoevoer naar uw stadslichten. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan onderzoeken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

Vervangen van de relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Scirocco

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Scirocco, deze zit bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het parkeerlichtrelais, of je handleiding als je deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe klap je de voorstoel neer op Volkswagen Scirocco?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt ontdekken , als u andere zekeringen probeert te vinden, zoals de startzekering op Volkswagen Scirocco, of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Voor meer tips over de Volkswagen Scirocco kunt u een kijkje nemen in de categorie Volkswagen Scirocco.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector