Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je de knipperlichtzekering op Volkswagen Up! ?

Moderne auto’s worden steeds meer uitgerust met technologie en dit brengt ons niettemin comfort, maar ook wij ondergaan de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Up!, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen komen. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft uiteraard invloed op het comfort van uw auto. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook ontdek de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Up!. Om dit voor elkaar te krijgen, bekijken we eerst in welke omstandigheden het van belang kan zijn om de richtingaanwijzerzekering van uw Volkswagen Up! te vervangen. waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Up! .

Waarom knipperlichtzekeringen op Volkswagen Up! vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de knipperlichtzekering van uw Volkswagen Up! door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Inderdaad, als je richtingaanwijzer werkt niet op Volkswagen Up! meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. U moet dat als een lont beschouwen fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Up! . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de richtingaanwijzerzekering van een Volkswagen Up! wanneer het niet meer werkt zonder aanwijsbare oorzaak .

Weiterlesen:
Hoe sluit je een Volkswagen Up! met een lege batterij?

Waar zit de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Up!?

We gaan nu zoeken waar de knipperlichtzekering op uw Volkswagen Up! is. De richtingaanwijzers zijn verbonden met verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die deze heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de juiste werking van uw airconditioning regelt. We helpen je een voor een ontdek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Volkswagen Up! .

Vervanging van de interne richtingaanwijzerzekeringen van uw Volkswagen Up!

.

We kijken eerst naar de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volkswagen Up! Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Volkswagen Up!.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering(en) van uw Volkswagen Up! , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw monteur brengen zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan onderzoeken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtzekeringrelais van uw Volkswagen Up!

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Up!, deze zit dicht bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de positie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Volkswagen Up! motor rammelt bij koude

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Up!, of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Voor meer tips over de Volkswagen Up!, bekijk de Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector