Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een blinkerzekering op Volkswagen Jetta?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en dit brengt ons toch comfort, ook wij ondergaan de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Jetta, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal onvermijdelijk het comfort van uw voertuig aantasten. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor ontdek de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Jetta. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke scenario’s het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Jetta te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Jetta .

Waarom knipperzekeringen op Volkswagen Jetta vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de knipperende zekering van uw Volkswagen Jetta door de interesse om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. In werkelijkheid, als je richtingaanwijzer werkt niet op Volkswagen Jetta meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je moet weten dat het een lont is fungeert als beveiligingseenheid om overspanning op uw Volkswagen Jetta te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Volkswagen Jetta als deze zonder aanwijsbare oorzaak niet meer werkt .

Weiterlesen:
Hoe kan ik een olielek op mijn Volkswagen Jetta repareren?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op de Volkswagen Jetta?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht zekering op uw Volkswagen Jetta is. De richtingaanwijzers zijn gekoppeld aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen aan uw auto zijn gekoppeld, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de probleemoplossing van uw airconditioning regelt. We helpen u een voor een ontdek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Volkswagen Jetta .

Vervanging van de interne richtingaanwijzer zekeringen van uw Volkswagen Jetta

.

We concentreren ons eerst op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volkswagen Jetta. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt ontdekken, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Volkswagen Jetta.

  • Lees de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Volkswagen Jetta te ontdekken , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van de richtingaanwijzer zekering relais van uw Volkswagen Jetta

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunnen controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Volkswagen Jetta, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u het niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe update ik de GPS op mijn Volkswagen Jetta?

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Jetta, of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen op onze webinhoud over deze zekeringen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Jetta wilt, ga dan naar onze Volkswagen Jetta-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector