Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een blinkerzekering op Volkswagen Rabbit?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en toch brengt dit ons comfort, ook wij hebben last van de keerzijde. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Rabbit, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft uiteraard gevolgen voor het comfort van uw voertuig. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Rabbit. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke scenario’s het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Rabbit te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Rabbit .

Waarom de knipperzekeringen op Volkswagen Rabbit vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de knipperende zekering van uw Volkswagen Rabbit door de interesse om het te veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Het is duidelijk dat als je richtingaanwijzer werkt niet op Volkswagen Rabbit meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je moet weten dat het een lont is fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Rabbit te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Volkswagen Rabbit als deze zonder duidelijke reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Volkswagen Rabbit te installeren?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Rabbit?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht zekering op uw Volkswagen Rabbit is. De richtingaanwijzers zijn gekoppeld aan sommige elektronische elementen en er kunnen enkele zekeringen aan zijn gekoppeld op uw motorvoertuig, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de probleemoplossing van uw airconditioning regelt. We zullen u een voor een helpen vind de zekering en het richtingaanwijzer relais op uw Volkswagen Rabbit .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Volkswagen Rabbit

.

We kijken eerst naar de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volkswagen Rabbit. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie in de handleiding van uw Volkswagen Rabbit.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Volkswagen Rabbit te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de richtingaanwijzerzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u uw lichten weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van de richtingaanwijzer zekering relais van uw Volkswagen Rabbit

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw motorvoertuig kunnen controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van je Volkswagen Rabbit, deze zit dicht bij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw zwaailichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Volkswagen Rabbit, wat te doen?

Je weet het nu hoe vindt u de richtingaanwijzerzekering van uw motorvoertuig , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Rabbit, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze webinhoud over deze zekeringen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Rabbit in de categorie Volkswagen Rabbit.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector