Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een blinkerzekering op Volkswagen Routan?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, lijden we ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Routan, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal ongetwijfeld het comfort van uw voertuig beïnvloeden. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Routan. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke situaties het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Routan te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Routan .

Waarom de knipperzekeringen op de Volkswagen Routan vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de knipperende zekering van uw Volkswagen Routan door het voordeel van het veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Het is duidelijk dat als je richtingaanwijzer werkt niet op Volkswagen Routan niet meer, als u al hebt gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Houd er rekening mee dat een zekering fungeert als veiligheidseenheid om overspanning op uw Volkswagen Routan te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Volkswagen Routan wanneer deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Sleutel zit vast in ontsteking van Volkswagen Routan, wat te doen?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Routan?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht zekering op uw Volkswagen Routan is. De richtingaanwijzers hebben betrekking op sommige elektronische componenten en er kunnen enkele zekeringen op uw motorvoertuig zijn, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de probleemoplossing van uw airconditioning regelt. Wij helpen u na elkaar zoek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Volkswagen Routan .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Volkswagen Routan

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volkswagen Routan. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Routan.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Volkswagen Routan te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de richtingaanwijzerzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u uw lichten weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Volkswagen Routan

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het knipperlichtrelais in uw motorvoertuig kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Volkswagen Routan, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u het niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw zwaailichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Stank in de airconditioner Volkswagen Routan

Je weet het nu hoe vindt u de richtingaanwijzerzekering van uw motorvoertuig , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Routan, of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud over deze zekeringen te raadplegen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Routan wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Routan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector