Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een blinkerzekering op Volkswagen Tiguan?

Moderne auto’s worden steeds meer voorzien van technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volkswagen Tiguan, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal ongetwijfeld het comfort van uw auto beïnvloeden. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Tiguan. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Tiguan te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Tiguan .

Waarom knipperzekeringen op Volkswagen Tiguan vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de locatie van de knipperende zekering van uw Volkswagen Tiguan door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. In werkelijkheid, als je richtingaanwijzer werkt niet op Volkswagen Tiguan niet meer, als u al hebt gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Houd er rekening mee dat een zekering fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Tiguan te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de richtingaanwijzerzekering van een Volkswagen Tiguan wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Waar is de startzekering Volkswagen Tiguan?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Tiguan?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht zekering op uw Volkswagen Tiguan is. De richtingaanwijzers zijn gerelateerd aan sommige elektronische elementen en er kunnen enkele zekeringen op uw auto zijn gebaseerd op het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat de probleemoplossing van uw airconditioning regelt. We zullen u een voor een helpen zoek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Volkswagen Tiguan .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Volkswagen Tiguan

.

We kijken eerst naar de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volkswagen Tiguan. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Tiguan.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Volkswagen Tiguan te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Volkswagen Tiguan

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Volkswagen Tiguan, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw zwaailichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Volkswagen Tiguan?

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Tiguan, of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Tiguan nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector