Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een knipperende zekering op de Volvo S60?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en toch brengt dit ons comfort, we gaan helaas ook door de keerzijde. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volvo S60, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft uiteraard invloed op het comfort van uw auto. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Volvo S60. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Volvo S60 te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op de Volvo S60 .

Waarom de knipperzekeringen op de Volvo S60 vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de locatie van de knipperzekering van uw Volvo S60 door het voordeel van het veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Eigenlijk, als je richtingaanwijzer werkt niet op Volvo S60 meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je moet weten dat het een lont is fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volvo S60 te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Volvo S60 wanneer deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Volvo S60 die sterft tijdens het rijden

Waar is de richtingaanwijzerzekering op de Volvo S60?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht zekering op uw Volvo S60 is. De richtingaanwijzers zijn gerelateerd aan sommige elektronische elementen en er kunnen enkele zekeringen op uw auto zijn, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de probleemoplossing van uw airconditioning regelt. We zullen u een voor een helpen zoek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Volvo S60 .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Volvo S60

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volvo S60. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte positie in de handleiding van uw Volvo S60.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Volvo S60 te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Volvo S60

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunnen controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Volvo S60, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de positie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw zwaailichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Waar is de starter op de Volvo S60?

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Volvo S60 of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud over deze zekeringen te raadplegen.

Als u meer handleidingen over de Volvo S60 wenst, ga dan naar onze categorie Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector