Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een knipperende zekering op de Volvo XC90?

Moderne voertuigen worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, lijden we helaas ook aan de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volvo XC90, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal ongetwijfeld het comfort van uw auto aantasten. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Volvo XC90. Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken in welke situaties het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Volvo XC90 te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op de Volvo XC90 .

Waarom de knipperzekeringen op de Volvo XC90 vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de locatie van de knipperzekering van uw Volvo XC90 door het voordeel van het veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. In feite, als je richtingaanwijzer werkt niet op Volvo XC90 meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. U moet er rekening mee houden dat een lont fungeert als beveiligingseenheid om overspanning op uw Volvo XC90 te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen wil je dat vervang de richtingaanwijzerzekering van een Volvo XC90 wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Hoe koppel ik de accu van mijn Volvo XC90 los?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op de Volvo XC90?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht zekering op uw Volvo XC90 is. De richtingaanwijzers zijn gekoppeld aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen aan uw motorvoertuig zijn gekoppeld, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat de oplossingswerking van uw airconditioning beheert. Wij helpen u na elkaar zoek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Volvo XC90 .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Volvo XC90

.

We kijken eerst naar de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volvo XC90. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte positie in de handleiding van uw Volvo XC90.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Volvo XC90 te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «lampjes» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de richtingaanwijzerzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u uw lichten weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Volvo XC90

Ten slotte bekijken we nu hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw motorvoertuig kunnen verifiëren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Volvo XC90, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de positie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Volvo XC90, wat te doen?

Je weet het nu hoe vindt u de richtingaanwijzerzekering van uw motorvoertuig , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Volvo XC90, of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Volvo XC90 in de categorie Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector