Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een oogzekering op de Volkswagen Passat?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden we helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Passat, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft uiteraard invloed op het comfort van uw auto. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor vind de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Passat. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken in welke scenario’s het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Passat te vervangen en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Passat .

Waarom knipperlichtzekeringen op Volkswagen Passat vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de knipperende zekering van uw Volkswagen Passat door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Eigenlijk, als je richtingaanwijzer werkt niet op Volkswagen Passat niet meer, als u al hebt gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Houd er rekening mee dat een zekering fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Passat te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Volkswagen Passat wanneer deze zonder aanwijsbare oorzaak niet meer werkt .

Weiterlesen:
Waardoor raakt mijn Volkswagen Passat 7 oververhit?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Passat ?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht zekering op uw Volkswagen Passat is. De richtingaanwijzers zijn verbonden met sommige elektronische componenten en er kunnen enkele zekeringen op uw auto zijn aangesloten op basis van het bouwjaar en de opties die deze heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat de juiste werking van uw airconditioning regelt. We zullen je de een na de ander helpen vind de zekering en het richtingaanwijzerrelais op uw Volkswagen Passat .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Volkswagen Passat

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volkswagen Passat. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Passat.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering(en) van uw Volkswagen Passat te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Volkswagen Passat

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunnen controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Passat, deze zit dicht bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de positie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw zwaailichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Stationaire trillingen Volkswagen Passat, wat te doen?

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Passat of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector