Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een zekering voor de airbag op Volkswagen Up! ?

Moderne auto’s worden steeds meer uitgerust met technologie en niettemin biedt dit ons comfort, helaas hebben we ook de keerzijden. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is aan onze Volkswagen Up!, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor ontdek de zekering van de airbag op uw Volkswagen Up!. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst kijken in welke situaties het correct kan zijn om de zekering van de airbag van uw Volkswagen Up! te vervangen. waar zit de zekering van de airbag van uw Volkswagen Up! .

Waarom de airbagzekering op Volkswagen Up! vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze richtlijn op de plaats van de airbagzekering van uw Volkswagen Up! door de interesse om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u een waarschuwing voor een airbaglamp op uw dashboard ontdekt, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is belangrijk om te weten dat een zekering fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Up! . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de airbag van een Volkswagen Up! wanneer ze niet meer werken zonder uitleg . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Up! ?

Waar is de zekering voor de airbag op Volkswagen Up!?

.

We zullen nu probeer de zekering voor de airbag in uw Volkswagen Up!. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Toch is er een zekering en een relais die de goede werking van uw airbag regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de airbag van uw Volkswagen Up! .

Vervanging van de binnenzekering van de airbag van uw Volkswagen Up!

.

We gaan eerst in op de binnenzekering van de airbag van uw Volkswagen Up! Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt ontdekken, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de instructies van uw Volkswagen Up!.

  • Ga door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar ontdek de airbag van uw Volkswagen Up! , het moet onder de naam worden vermeld «Airbag» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste deel van deze richtlijn en controleer de voeding van uw airbag. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan onderzoeken.
  • Nadat u de airbagzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

Vervangen van de relaiszekering van de airbagzekering van uw Volkswagen Up!

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het airbagrelais van uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Up!, deze zit bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het airbagrelais, of je handleiding als je het niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Waarom doet mijn Volkswagen Up! ruik je verbrand plastic?

Je weet het nu hoe je de zekering van de airbag van je auto kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Up!, of de autoradiozekering Volkswagen Up!, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Voor meer tips over de Volkswagen Up!, bekijk de Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector