Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een zekering voor de elektrische ruitbediening op Volkswagen Up! ?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden we helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is aan onze Volkswagen Up!, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht gaan we proberen je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de zekering van de elektrische ruitbediening op uw Volkswagen Up!. Om dit voor elkaar te krijgen gaan we eerst kijken in welke situaties het van belang kan zijn om de raamzekering van uw Volkswagen Up! te vervangen. waar de raamzekering van uw Volkswagen Up! hij precies is.

Waarom de zekering van de ruitbediening van uw Volkswagen Up! vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de raamopenerzekering van uw Volkswagen Up! door de betekenis van het veranderen ervan. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Eigenlijk, als je problemen heeft met uw autoruit, als deze verstopt is, of de elektrische ruit van uw Volkswagen Up! niet langer liften is het sterk mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is essentieel om te weten dat een lont fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Up! . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de raamopener van een Volkswagen Up! wanneer de elektrische ruit niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak van uw probleem is.

Weiterlesen:
Wat veroorzaakt mijn Volkswagen Up! oververhit raken?

Waar zit de raamzekering op Volkswagen Up!?

We zullen nu zoek naar de zekering in de elektrische ruit van uw Volkswagen Up! . Het zal heel vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is in de meeste gevallen een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen ontdek de elektrische raamzekering op uw Volkswagen Up! .

Plaatsing van de zekering ruitbediening van uw Volkswagen Up!

.

We zullen ons eerst concentreren op de zekering van de elektrische ruitbediening van uw Volkswagen Up!. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw motorvoertuig te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Volkswagen Up!.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om ontdek de raamzekering op uw Volkswagen Up! , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering in kwestie aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, in alle andere gevallen moet u de staat van uw Volkswagen Up! raamliftmotor of de stroomkabels.
  • Nadat u de raamzekering van uw motorvoertuig hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Hoe te handelen als de elektrische raamzekering op mijn Volkswagen Up! klappen na het wisselen?

Ten slotte zullen we nu ontdekken wat we moeten doen als de raamliftzekering van uw Volkswagen Up! is opgeblazen na vervanging . Hier zijn een paar punten om te controleren of u daartoe in staat bent, in elk ander geval brengt u uw voertuig naar uw monteur.

  • Verwijder uw portierbekleding

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt wanneer deze wordt vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Up! ?

.

Je weet het nu hoe u de raamliftzekering van uw motorvoertuig kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op Volkswagen Up!, of de zekering van de airconditioning, twijfel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Voor meer tips over de Volkswagen Up!, bekijk de Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector