Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een zekering voor de stadslichten op Volkswagen Up! ?

Moderne auto’s zijn meer en meer voorgeladen met technologie en niettemin brengt dit ons comfort, maar we ondervinden ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is aan onze Volkswagen Up!, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht zullen we proberen je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de zekering van de stadslichten op uw Volkswagen Up!. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst na in welke omstandigheden het van belang kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Up! te vervangen en vervolgens waar zit de zekering van de stadslichten van uw Volkswagen Up! .

Waarom de parkeerlichtzekering op Volkswagen Up! vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Up! door het belang ervan te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont werkt als een veiligheidssysteem om overspanning op uw Volkswagen Up! . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Volkswagen Up! als ze niet meer werken zonder uitleg . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Waar koelvloeistof in Volkswagen Up! ?

Waar zit de zekering voor de stadslichten op Volkswagen Up!?

.

We zullen nu probeer de zekering voor de stadslichten in uw Volkswagen Up!. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Desalniettemin is er een zekering en een relais dat het juiste proces van uw parkeerlichten regelt. We helpen u om beurten om de zekering voor de parkeerlichten van uw Volkswagen Up! .

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Up!

.

We concentreren ons eerst op de binnenzekering van de stadslichten van uw Volkswagen Up! Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Up!.

  • Blader door de instructies op het deksel van de zekeringkast naar zoek de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Up! , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervangt u deze door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste gedeelte van deze inhoudspagina en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw monteur brengen zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

Vervangen van de relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Volkswagen Up!

Ten slotte gaan we nu bekijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt verifiëren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Up!, deze zit bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het parkeerlichtrelais of je handleiding als je deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Up! ?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Up!, of de autoradiozekering, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Wil je meer tutorials over de Volkswagen Up!, ga dan naar onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector