Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar zit de krik op Volkswagen Jetta?

In dit artikel gaan we in op een onderwerp dat voor ons allemaal nuttig kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik op een Volkswagen Jetta zit is essentieel. Het is duidelijk dat je zonder de krik niet de mogelijkheid hebt om je auto op te tillen en vervolgens een wiel te verwisselen, of om toegang te krijgen tot de elementen erachter, zoals de remblokken. Om dit te bereiken, laten we u eerst de verschillende soorten krikken zien, vervolgens waar de krik zich op een Volkswagen Jetta bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Volkswagen Jetta?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de verschillende soorten jacks die er zijn. Uiteraard zullen de meeste Volkswagen Jetta desalniettemin worden uitgerust met hetzelfde type krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige krik voor Volkswagen Jetta : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen bepaald op instapmodellen of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één gelede arm die onder de auto wordt geplaatst om hem op te tillen. Dit type krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige krik voor Volkswagen Jetta : Het gebruikt precies hetzelfde principe als de krik die eerder is gezien, namelijk een wormschroef waarmee de krik kan worden geschroefd en het losschroeven om hem te laten zakken, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm zorgen voor een meer stabiele krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Volkswagen Jetta : Dit soort krik behoort niet tot de standaarduitrusting van voertuigen, en wordt gewoonlijk alleen geleverd met een premium model of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel eenvoudiger te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Volkswagen Jetta, wat te doen?

.

Waar is de krik op Volkswagen Jetta?

We beginnen nu met het deel dat je absoluut tot deze inhoud heeft gebracht, waar is de krik op een Volkswagen Jetta? Het lijkt misschien eenvoudig, maar afhankelijk van de auto en het model is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Volkswagen Jetta-auto’s zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Of u nu uw Volkswagen Jetta heeft gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, mogelijk beschikt u niet over deze informatie. We geven u de verschillende locaties van de krik op uw auto, deze locaties kunnen mogelijk veranderen afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Volkswagen Jetta:

  • De meest voorkomende locatie voor een krik is in de kofferbak van je Volkswagen Jetta. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele locatie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Volkswagen Jetta bevindt zich onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, in de meeste gevallen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Jetta uitschakelen?

Hoe gebruik je de krik op een Volkswagen Jetta?

Ten slotte laten we je vrij snel zien hoe je de krik van je Volkswagen Jetta gebruikt. Of het nu gaat om het verwisselen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volkswagen Jetta, de procedure blijft hetzelfde. Deze procedure lijkt misschien ingewikkeld, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Volkswagen Jetta optilt, moet u niet vergeten de handrem in te schakelen, evenals een versnelling om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volkswagen Jetta omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond komt, is dat genoeg.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Jetta wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Jetta.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector