Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar zit de krik op Volkswagen Passat?

In dit artikel gaan we het hebben over een onderwerp dat voor ons allemaal nuttig kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik op een Volkswagen Passat zit is noodzakelijk. Zonder de krik heb je inderdaad niet de mogelijkheid om je auto op te tillen en dus een wiel te verwisselen, of om toegang te krijgen tot de componenten erachter, zoals bijvoorbeeld de remblokken. Om dit te doen, laten we u eerst de verschillende soorten krik zien, vervolgens waar de krik zich op een Volkswagen Passat bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krik voor Volkswagen Passat?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten jacks die er zijn. Hoewel de meeste Volkswagen Passat over het algemeen zullen worden uitgerust met hetzelfde type krik, zijn er nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige krik voor Volkswagen Passat : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, is over het algemeen te vinden op instapmodellen of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één gelede arm die zich onder het motorvoertuig bevindt om hem op te tillen. Dit type krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige krik voor Volkswagen Passat : Het gebruikt exact hetzelfde basisprincipe als de krik hierboven, dat wil zeggen, een wormschroef die het mogelijk maakt om de krik omhoog te schroeven en los te draaien om hem te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zal een stabielere krik mogelijk maken die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor Volkswagen Passat : Dit soort krik is geen standaarduitrusting op voertuigen en wordt meestal alleen geleverd bij een premiummodel of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel eenvoudiger te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Passat

.

Waar is de krik op Volkswagen Passat ?

We beginnen nu met het deel dat u zeker tot deze inhoud heeft gebracht, waar is de krik op een Volkswagen Passat? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Volkswagen Passat-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Of u nu uw Volkswagen Passat net heeft gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, het kan zijn dat u deze informatie niet heeft. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen veranderen op basis van het jaar en de afwerking van uw Volkswagen Passat:

  • De meest eenvoudige plaats voor een krik is in de kofferbak van uw Volkswagen Passat. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele locatie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • Laatste mogelijke locatie voor de krik op uw Volkswagen Passat is onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, over het algemeen zul je een moer moeten losschroeven om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Welke brandstof voor Volkswagen Passat 8 ?

Hoe gebruik ik de krik op een Volkswagen Passat?

Ten slotte zullen we u vrij snel laten zien hoe u de krik op uw Volkswagen Passat gebruikt . Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volkswagen Passat , het proces blijft hetzelfde. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Volkswagen Passat optilt, moet u niet vergeten de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te blokkeren.
  • Schroef de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volkswagen Passat omhoog, doe er niet veel aan, als uw band ongeveer vijf centimeter van de grond komt, is dat voldoende.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector