Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar zit de krik op Volkswagen Rabbit?

In dit artikel gaan we in op een thema dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Als je een lekke band hebt, of als je je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik op een Volkswagen Rabbit zit is noodzakelijk. Zonder de krik kunt u uw auto namelijk niet optillen en dus een wiel vervangen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende soorten krikken uitleggen, vervolgens waar de krik zich op een Volkswagen Rabbit bevindt en ten slotte hoe je de krik op je auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Volkswagen Rabbit?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Niettemin zullen de meeste Volkswagen-konijnen in het algemeen toch worden uitgerust met dezelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige krik voor Volkswagen Rabbit : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, is over het algemeen te vinden op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één gelede arm die zich onder het motorvoertuig bevindt om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige krik voor Volkswagen Rabbit : Het gebruikt precies hetzelfde basisprincipe als de krik die we eerder zagen, namelijk een wormschroef die het mogelijk maakt om de krik omhoog te schroeven en los te draaien om hem te verlagen, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm het mogelijk maken om een stabielere krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Volkswagen Rabbit : Dit soort krik is geen standaarduitrusting op voertuigen, en wordt meestal alleen geleverd met een premium model of gekocht in centra voor motorvoertuigen. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel gemakkelijker in gebruik zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe versnellingsbakolie op Volkswagen Rabbit vervangen?

.

Waar is de krik op Volkswagen Rabbit?

We beginnen nu met het deel dat je zeker naar dit bericht heeft gebracht, waar is de krik op een Volkswagen Rabbit? Het lijkt misschien eenvoudig, maar afhankelijk van het merk en model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Volkswagen Rabbit-auto’s zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Als u uw Volkswagen Rabbit net heeft gekocht of heeft uitgeleend of huurt, beschikt u mogelijk niet over deze informatie. We geven u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig, deze locaties kunnen mogelijk worden vervangen, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Volkswagen Rabbit:

  • De meest voorkomende locatie voor een krik is in de kofferbak van je Volkswagen Rabbit. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Op een vergelijkbare, maar minder vaak voorkomende locatie bevindt uw krik zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Volkswagen Rabbit bevindt zich onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, in de meeste gevallen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Rabbit handmatig te vergrendelen?

Hoe gebruik je de krik op een Volkswagen Rabbit?

Ten slotte leggen we redelijk snel uit hoe je de krik op je Volkswagen Rabbit moet gebruiken. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volkswagen Rabbit, het proces blijft hetzelfde. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar je hoeft alleen maar een paar aanbevelingen op te volgen om je krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Volkswagen Rabbit optilt, moet u ervoor zorgen dat u zowel de handrem als een versnelling inschakelt om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volkswagen Rabbit omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat genoeg.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Rabbit in de categorie Volkswagen Rabbit.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector