Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waardoor raakt mijn Volkswagen Passat 7 oververhit?

Een van de vervelendste zorgen die zich op een Volkswagen Passat 7 kunnen voordoen, is het zien toenemen van de temperatuurmeter. Eigenlijk is een meter die boven 90/100° uitkomt in de meeste gevallen een indicatie dat: uw Volkswagen Passat 7 warmt op. Als u zich in dit geval bevindt, heeft u de goede keuze gemaakt om deze webpagina-link te bekijken, omdat we u zullen helpen de oorzaak te vinden en de oorzaak te begrijpen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de verklaringen voor oververhitting van de motor en de gevaren die u loopt, en ten tweede welke mogelijkheden er voor u zijn om dit fenomeen te elimineren.

Waarom raakt mijn Volkswagen Passat 7 oververhit? Wat zijn de risico’s?

Een Volkswagen Passat 7 die warm wordt, is een indicatie van een ernstig probleem. U moet er niet aan denken dat u er later voor zorgt, want als u dat wel doet, loopt u het risico de motor van uw auto onherstelbaar te beschadigen. In feite, als uw Volkswagen Passat 7 warm wordt en u blijft rijden, riskeert u gewoon dat de motor van uw auto kapot gaat. Een verbrandingsmotor werkt door middel van verbranding, die warmte veroorzaakt. Deze warmte moet worden gecontroleerd omdat het de motoronderdelen kan aantasten. Als u ziet dat er witte rook uit uw motor komt en u verliest vermogen, uw Volkswagen Passat 7 warmt op en u verwondt uw motor, moet u stoppen.

Wat zijn de oorzaken van een oververhitte Volkswagen Passat 7 ?

 • Een lek in het koelsysteem

  Als u regelmatig zonder koelvloeistof komt te zitten en uw systeem regelmatig bijvult, heeft u mogelijk een lekkage, dus laat uw systeem nakijken op lekken. Het is ook denkbaar dat uw cilinderkoppakking defect is, in dat geval zou u «mayonaise» moeten opmerken in de buurt van uw motoroliedop.

 • Een dode calorstat

  De bedoeling van dit onderdeel is om de motorkoeling alleen in te schakelen wanneer de motor op optimale temperatuur is, als deze beschadigd is, zal de koelvloeistof nooit de motor bereiken en zal uw Volkswagen Passat 7 opwarmen. Controleer de staat ervan.

 • Een geblokkeerde radiator

  Toch komt deze omstandigheid minder vaak voor, als uw radiator erg vuil is of verstopt zit met onzuivere stoffen, zullen de koelribben niet langer hun werk doen en op warme dagen kan uw Volkswagen Passat 7 oververhit raken.

 • Een fan die niet meer werkt

  Zorg ervoor dat u de staat en prestaties van uw ventilator controleert, naast de lucht die wordt geproduceerd door de snelheid van uw Volkswagen Passat 7, heeft deze een beslissend doel bij het koelen van uw motor wanneer dit het relais moet zijn wanneer u langzamer rijdt. In het geval van pech en rijden met lage snelheid, zal uw auto natuurlijk warm worden.

 • Een beschadigde waterpomp

  Concluderend is het denkbaar dat uw waterpomp aan het einde van zijn levensduur is. In feite is het zijn taak om de koelvloeistof door het circuit te roteren, in het geval dat er een probleem is, stopt dit proces en wordt uw Volkswagen Passat 7 warm. Dit kan te wijten zijn aan een defecte riem die uw pomp heeft beschadigd. Ga in dat geval naar uw werkplaats.

Hoe kan ik het probleem van een opwarmende Volkswagen Passat 7 oplossen?

Bovendien moet u, na alle onderdelen te hebben onderzocht die ertoe kunnen leiden dat uw Volkswagen Passat 7 warm wordt, de juiste maatregelen nemen om de risico’s te beperken in het geval dat uw auto warm wordt en u geen andere keuze heeft dan naar huis te gaan of naar huis te gaan. ga naar je automonteur.

Hier zijn een weinig suggesties als uw auto oververhit raakt:

 • Verlaag uw motortoerental maar niet uw snelheid:

  Door uw motortoerental te verlagen, kunt u de warmte die door de motor wordt afgegeven, beperken. Probeer daarentegen in de 5e versnelling te blijven bij 70/80 km/u om een ​​grote natuurlijke luchtstroom te hebben om de verwarming van uw Volkswagen Passat 7 te regelen.

 • Stop de motor van uw Volkswagen Passat 7 als u verder gaat dan 100°:

  Wees niet gehaast, in geval van oververhitting is het beter om pauzes te nemen en de motor te laten afkoelen in plaats van hem te duwen en het risico te lopen dat hij breekt.

 • Zet uw kachel aan:

  Als u de verwarming inschakelt, kunt u wat warmte uit het motorblok verwijderen, het is een efficiënt antwoord. En omgekeerd, zet je airconditioner uit die warmte creëert.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 7 in de categorie Volkswagen Passat 7.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Passat 8
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector