Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom ruikt mijn Volkswagen Multivan verbrand plastic?

Je auto permanent in de gaten houden is het beste wat je kunt doen. Hoewel conventioneel onderhoud is ontworpen om uw Volkswagen Multivan in de loop van de tijd soepel te laten werken, kunnen sommige onverwachte storingen een grote bijdrage leveren aan uw jaarlijkse autobudget. Vandaag gaan we het hebben over je reukvermogen en de aanwijzingen die het je kan geven over een mogelijke storing. Daarom heeft ons team deze inhoudspagina gemaakt om je te helpen in het geval dat je merkt een geur van verbrand plastic afkomstig van uw Volkswagen Multivan . Om u te helpen verifiëren dat het niets belangrijks is, zullen we eerst de verschillende dingen beschrijven die een verbrande plastic geur in uw auto kunnen veroorzaken, en vervolgens, in een tweede stap, hoe vind je de bron van deze geur van verbrand plastic op je Volkswagen Multivan? .

De verschillende mogelijke bronnen en risico’s van geur van verbrand plastic op een Volkswagen Multivan

Dus beginnen we ons artikel met de verschillende mogelijke bronnen van verbrande plastic geur op een Volkswagen Multivan . Over het algemeen is het opmerken van een geur van plastic of rubber bijna nooit een goed signaal. Moderne voertuigen zitten er inderdaad vol mee en het kan een teken zijn van een kritieke storing. Hieronder zullen we het hebben over de verschillende mogelijke oorzaken van de geur van verbrand plastic:

  • Transmissieolie: Dit is de belangrijkste mogelijke bron van een dergelijke geur. De werking van tandwiel- of transmissieolie is inderdaad om de verschillende elementen van uw versnellingsbak te smeren zodat alle tandwielen en rondsels niet kapot gaan, het heeft ook een tweede actie als temperatuurregelaar. Desalniettemin zal de olie op de lange termijn zijn prestaties verliezen en de onderdelen niet smeren en ook de temperatuur niet regelen, waardoor de olie oververhit raakt en dus die verbrande plastic geur op uw Volkswagen Multivan afgeeft. U loopt het risico uw versnellingsbak te slijten als u er niet voor zorgt.
  • De accessoiregordel: Hoewel zeldzamer, is het mogelijk dat door slijtage uw riem, die speciaal van rubber is gemaakt, afzakt en niet meer volledig om zijn as draait. Met de wrijving die hierdoor ontstaat zal het plastic opwarmen en uitbranden, deze reactie zal een sterke geur van verbrand plastic of rubber in het motorblok van uw Volkswagen Multivan genereren.
  • Defecte slangslijtage: Dit geval doet zich specifiek voor bij Volkswagen Multivan die een paar jaar oud beginnen te worden of die lang zijn blijven liggen zonder te rollen. In werkelijkheid zal het opslaan van uw voertuig in tegenstelling tot wat u zou denken, ervoor zorgen dat de plastic onderdelen sneller verslijten. Slangen zijn de eersten die door dit fenomeen worden beïnvloed. Het rubber zal beetje bij beetje uiteenvallen en met de stijgende warmte van de vloeistof die erin circuleert, kan het smelten. Het risico van dit probleem is het breken van de accessoireriem.
  • Een lichaamscomponent: Minder algemeen, specifiek aanwezig op Volkswagen Multivan’s die een kleine schok hebben gehad. Na een voor- of achteraanrijding kunnen wielkasten, bumpers of andere kunststof carrosseriedelen die mogelijk verbogen zijn, tegen een van uw wielen schuren en die geur van verbrand plastic afgeven. Dit kan net zo goed uw banden eerder verslijten.
Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Multivan?

Hoe herken je waar de geur van brandend plastic vandaan komt op een Volkswagen Multivan?

En nu, om onze inhoudspagina af te maken, gaan we proberen u te helpen vind de bron van de geur van verbrand plastic op uw Volkswagen Multivan . Nu je de verschillende mogelijke oorsprong van deze geur kent, hoeven we alleen maar wat controles uit te voeren om de sporen te verwijderen die je niet aangaan en je probleem snel op te lossen. Als uw Volkswagen Multivan warm ruikt, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp te lezen.

  • Transmissieolie: Niets is minder ingewikkeld, open uw transmissieoliedop (wanneer deze koud is) en controleer of uw olie roodachtig van kleur en voldoende vloeibaar is. Als je vuil binnenin ontdekt en het is donkerder, is het tijd om het te vervangen. Aarzel niet om onze inhoudspagina te raadplegen om te zien hoe u de versnellingsbakolie van een Volkswagen Multivan kunt verversen.
  • Accessoiregordel: controleer visueel of uw accessoiregordel niet in slechte staat is, het kan ook een fluitend geluid maken als deze in slechte staat verkeert. Aarzel niet om hem te vervangen.
  • Slangen: voor slangen moet u al uw slangen visueel controleren om te zien of ze gerafeld of gesmolten zijn. Als dit het geval is, verander ze dan.
  • Carrosseriedelen: Last but not least, het laatste element dat de geur van plastic of verbrand rubber op uw Volkswagen Multivan kan veroorzaken, een carrosserieonderdeel, controleer alle wielkasten, waar geen enkel onderdeel tegenaan schuurt

    Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Multivan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Multivan categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volkswagen Multivan
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector