Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom ruikt mijn Volkswagen Passat 7 verbrand plastic?

Regelmatig voor uw auto zorgen is het beste wat u kunt doen. Desalniettemin wordt verondersteld dat standaard routineonderhoud ervoor zorgt dat uw Volkswagen Passat 7 na verloop van tijd soepel blijft werken, maar sommige onvoorziene storingen kunnen een grote bijdrage leveren aan uw jaarlijkse budget voor motorvoertuigen. In dit artikel gaan we het hebben over je reukvermogen en de aanwijzingen die het je kan geven over een mogelijke storing. Daarom heeft ons team deze inhoudspagina gemaakt om je te helpen voor het geval je merkt een verbrande plastic geur veroorzaakt door uw Volkswagen Passat 7 . Om u te helpen verifiëren dat het niets belangrijks is, zullen we eerst de verschillende dingen schetsen die een verbrande plastic geur op uw motorvoertuig kunnen veroorzaken, en vervolgens, in een tweede stap, hoe vindt u de bron van deze geur van verbrand plastic op uw Volkswagen Passat 7? .

De verschillende mogelijke wortels en risico’s van geur van verbrand plastic op een Volkswagen Passat 7

Dus beginnen we onze artikelinhoud met de verschillende mogelijke wortels van verbrande plastic geur op een Volkswagen Passat 7 . Over het algemeen is het opmerken van een geur van plastic of rubber bijna nooit een goed teken. Moderne auto’s zitten er inderdaad vol mee en het kan het teken zijn van een grote storing. Hieronder zullen we het hebben over de verschillende mogelijke oorzaken van de geur van verbrand plastic:

  • Transmissieolie: Dit is de belangrijkste mogelijke bron van een dergelijke geur. Het doel van tandwiel- of transmissieolie is inderdaad om de verschillende componenten van uw versnellingsbak te smeren zodat alle tandwielen en rondsels niet kapot gaan, het heeft ook een tweede doel als een temperatuurregelaar. Desalniettemin zal de olie na verloop van tijd zijn efficiëntie verliezen en de onderdelen niet smeren en ook de temperatuur niet regelen, waardoor de olie oververhit raakt en dus die verbrande plastic geur op uw Volkswagen Passat 7 afgeeft. het dragen van uw versnellingsbak als u er niet voor zorgt.
  • De accessoiregordel: Desalniettemin zeldzamer is het mogelijk dat door slijtage uw riem, die voornamelijk van rubber is gemaakt, degradeert en niet meer volledig om zijn as draait. Met de wrijving die dit veroorzaakt, zal het plastic opwarmen en uitbranden, deze reactie zal een sterke geur van verbrand plastic of rubber in het motorblok van uw Volkswagen Passat 7 veroorzaken.
  • Defecte slangslijtage: Deze omstandigheid doet zich vooral voor bij Volkswagen Passat 7 die een paar jaar oud beginnen te worden of die lang zijn gebleven zonder te rollen. Als u uw auto opbergt in tegenstelling tot wat u zou denken, zullen de plastic onderdelen zelfs sneller verslijten. Slangen hebben als eersten last van dit fenomeen. Het rubber zal beetje bij beetje desintegreren en met de stijgende warmte van de vloeistof die erin circuleert, kan het smelten. Het risico van dit probleem is het breken van de accessoireriem.
  • Een lichaamscomponent: Minder basic, vooral aanwezig op Volkswagen Passat 7’s die een kleine schok hebben gehad. Na een aanrijding van voren of van achteren kunnen wielkasten, bumpers of andere plastic carrosseriedelen die mogelijk verbogen zijn, tegen een van uw wielen wrijven en die geur van verbrand plastic afgeven. Dit kan net zo goed uw banden eerder verslijten.
Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Passat 7 trekt naar rechts, wat te doen?

Hoe kom je erachter waar de geur van brandend plastic op een Volkswagen Passat 7 vandaan komt?

En nu, om onze inhoudspagina af te maken, gaan we proberen u te helpen zoek de bron van de geur van verbrand plastic op uw Volkswagen Passat 7 . Nu je de verschillende mogelijke oorsprong van deze geur kent, hoeven we alleen maar wat controles uit te voeren om de sporen te verwijderen die je niet aangaan en je probleem snel op te lossen. Als uw Volkswagen Passat 7 warm ruikt, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp door te nemen.

  • Transmissieolie: Niets is eenvoudiger, open de dop van uw transmissieolie (als deze koud is) en controleer of uw olie roodachtig van kleur en vloeibaar genoeg is. Als je binnenin puin ontdekt en het is donkerder, is het tijd om het te veranderen. Aarzel niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina voor meer informatie hoe de versnellingsbakolie van een Volkswagen Passat 7 te verversen.
  • Accessoiregordel: controleer visueel of uw accessoiregordel niet in slechte staat is, het kan ook een fluitend geluid maken als deze in slechte staat verkeert. Aarzel niet om deze te wijzigen.
  • Slangen: voor slangen moet u al uw slangen visueel controleren om te zien of ze gerafeld of gesmolten zijn. Als dit het geval is, vervang ze dan.
  • Carrosseriedelen: Last but not least, het laatste element dat de geur van plastic of verbrand rubber op uw Volkswagen Passat 7 kan veroorzaken, een carrosserieonderdeel, controleer alle wielkasten waar geen enkel onderdeel tegenaan wrijft

    Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat 7 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 7.

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Passat 7
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector